Eltiltották a vezetéstől azt a nőt, aki Fülöp herceggel karambolozott

Forrás: AFP/Alastair Grant -
Fülöp herceg baleset autó vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden lehetséges fórumon azt hangoztatta Emma Fairweather, hogy a 98 éves Fülöp hercegnek már nem kellene vezetnie. Most mégis őt tiltották el a vezetéstől. 

Visszaadta jogosítványát a 98 éves Fülöp herceg, miután néhány hónappal ezelőtt karambolozott. Az autóban utazott Emma Fairweather is, aki minden lehetséges fórumon hangoztatta, hogy a hercegnek ilyen idősen már nem kellene volán mögé ülnie – írja a Bors.

Ám most fordult a kocka, ugyanis Emma jogosítványát 6 hónapra bevonták, valamint 450 font, azaz 166 ezer forint pénzbírságot is kapott. És hogy miért történt ez? Rengeteg közlekedési kihágást követett el az utóbbi hónapokban.

Eltiltották a vezetéstől azt a nőt, aki Fülöp herceggel karambolozott Forrás: AFP/Alastair Grant
Időjárás: nemcsak esőre, lehűlésre is kell számítanihttp://www.life.hu/news/20190529-idojaras-nem-csak-esore-lehulesre-is-kell-szamitani.htmlIgaz, hogy az utóbbi napokban sok eső esett, ám a meleg, kellemes hőmérséklet megmaradt. Ez most változik. NewsOrigoJúliusban szabadulhat az olaszliszkai lincselő: Szögi Lajos gyilkosa jól viselkedett a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20190529-juliusban-szabadulhat-az-olaszliszkai-lincselo.htmlA tiszavasvári tanárt, Szögi Lajost 2006. október 15-én verték halálra. A férfi azért halt meg, mert autójával majdnem elsodort egy kislányt. A gyermeknek nem esett baja, a kicsi hozzátartozói azonban rátámadtak a tanárra. News--Több milliós kártérítést is kaphat a skálás gyilkos: hamarosan szabadulhathttp://www.life.hu/news/20190529-tobb-millios-karteritest-is-kaphat-a-skalas-gyilkos-hamarosan-szabadulhat.htmlBár egyelőre nincs konkrét időpont, várhatóan hamarosan kiengedik a börtönből Bene Lászlót. A skálás gyilkosként elhíresült férfi bízik benne, hogy rossz börtönbeli tartási körülmények miatt több millió forint kártérítést kap. NewsOrigoVisszahívja az egyik sajtját az Auchan, nem szabad elfogyasztanihttp://www.life.hu/news/20190529-visszahivja-egyik-sajtjat-az-auchan-nem-szabad-elfogyasztani.htmlKözleményben közölte az Auchan áruház, hogy visszahívja a 160 grammos St. Marcelin sajtját. Kérik, hogy senki se fogyassza el, vigyék vissza a terméket. News--A Csernobil közelében született Olga elárulta, milyen volt az életük a robbanás utánhttp://www.life.hu/news/20190529-a-csernobil-kozeleben-szuletett-olga-elarulta-milyen-volt-az-eletuk-a-robbanas-utan.htmlA robbanás előtt néhány nappal született a Csernobil közelében fekvő pripjatyi kórházban Olga. Elárulta, milyen volt az élete. NewsOrigoJégeső pusztított az erdélyi Nagybányán – Videóhttp://www.life.hu/news/20190529-jegeso-pusztitott-az-erdelyi-nagybanyan.htmlDöbbenetes felvételt tettek közzé az erdélyi viharról: óriási jégeső volt Nagybányán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.