Súlyosabb büntetésre számíthat R. Szilveszter, a soroksári futónő feltételezett gyilkosa

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
gyilkosság halál R. Szilveszter Gyurik Krisztina gyanú gyanúsítás soroksári gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb gyanúsítással kell szembenéznie R. Szilveszternek, a soroksári kocogó nő, Gyurik Krisztina feltételezett gyilkosának. 

A Blikk információi szerint a rendőrség módosította a gyanúsítását R. Szilveszterrel szemben, aki évekkel ezelőtt megölhette Gyurik Krisztinát. A férfit most különös kegyetlenséggel, aljas indokból elkövetett emberöléssel, illetve szexuális erőszakkal és kifosztással gyanúsítják.

"Nemrégiben közölték a védencemmel az új gyanúsítást, amit tudomásul is vett. Ami különös volt, hogy korábban arról kaptunk tájékoztatást, hogy szexuális erőszak nem történt, most mégis ennek az ellenkezőjét állítja a hatóság. Ügyfelem, ahogy eddig, most sem tett vallomást" – mondta a lapnak dr. Lichy József védőügyvéd.

Újabb gyanú Gyurik Krisztina feltételezett gyilkosával szemben Forrás: Bors/Fejér Bálint

Mint ismeretes: Gyurik Krisztina 2013. szeptember 25-én indult el kocogni otthonából, haza azonban már nem térhetett. Férje és fia, majd a rendőrség is a keresésére indult, nem sokkal később megtalálták a meztelen holttestét.

A nyomozók 5 évig nem értek el áttörést, ám tavaly DNS-egyezést találtak a börtönben lévő R. Szilveszter és a helyszínen talált nyomok között. Gyurik Krisztina mobiltelefonja is nála volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.