Dunai hajóbaleset: újabb holttestet találtak Érdnél

Hableány holttest Dunai hajóbaleset Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb női holttestet találtak a Dunában Érdnél; vélhetően ő is a múlt heti hajóbalesetben vesztette életét – jelentette be az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ Társadalmi Kapcsolatok Osztályának vezetője.

Mint mondta, ha azonosítását követően bebizonyosodik, hogy a hajóbaleset áldozata, akkor még nyolc embert keresnek, köztük egy magyart.
A Hableány sétahajó május 29-én süllyedt el a Margit híd közelében, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét utast sikerült kimenteni.
A magyar hatóságok több mint egy hete folyamatosan keresik az áldozatokat. Az elsüllyedt Hableány kiemelésének előkészítése is megkezdődött.

Dunai hajóbaleset: továbbra is veszélyes körülmények között dolgoznak a búvárokhttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-tovabbra-is-veszelyes-korulmenyek-kozott-dolgoznak-a-buvarok.htmlTovábbra is nehéz és veszélyes körülmények között dolgoznak a Dunában a búvárok a múlt szerdai hajóbalesetben elsüllyedt Hableánynál - hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat délutáni Híradójában.NewsOrigoDunai hajóbaleset: valószínűleg csak az ünnepek után emelhetik ki a Hableány roncsaithttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-valoszinuleg-csak-az-unnepek-utan-emelhetik-ki-a-hableany-roncsait.htmlNagy eséllyel csak az ünnepek után kezdődhet meg a Hableány roncsának kiemelése a Dunából – mondta Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ (TEK) osztályvezetője szombat délután. NewsOrigoDunai hajóbaleset: így tölti a mindennapjait a börtönben Jurij C., a Viking Sigyn kapitányahttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-igy-tolti-a-mindennapjait-a-bortonben-jurij-c-a-viking-sigyn-kapitanya.htmlAz ukrán hajóskapitány, Jurij C., aki a Viking Sigyn szállodahajót vezette a dunai hajóbalesetkor, egy budapesti fegyintézetben várja, hogyan alakul az ügye. News--Dunai hajóbaleset: összeroppant a Hableány matrózának családjahttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-osszeroppant-a-hableany-matrozanak-csaladja.htmlTeljesen összetört a Hablány matrózának édesanyja, miután csütörtökön megtalálták fia holttestét. Sem az asszony, sem a férfi testvére nem volt képes arra, hogy azonosítsa a holttestet. A család ügyvédje a TV2 Tények című műsorának nyilatkozott. News--Dunai hajóbaleset: négy hevedert vezetnek át a Hablány alatt a kiemeléshezhttp://www.life.hu/news/20190607-dunai-hajobaleset-negy-hevedert-vezetnek-at-a-hablany-alatt-a-kiemeleshez.htmlA műszaki egyetem mérnökeinek számításai alapján négy drótkötélheveder kell a szerencsétlenül járt Hableány hajó kiemeléséhez – jelentette be a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatokért felelős osztályának vezetője pénteken Budapesten. NewsOrigoDunai hajóbaleset: az áldozatot átölelve kellett a folyó medrében pihennie a kimerült búvárnakhttp://www.life.hu/news/20190607-dunai-hajobaleset-az-aldozatot-atolelve-kellett-a-folyo-medreben-pihenni-a-kimerult-buvarnak.htmlAz egyik búvár annyira kimerült a merülés során, hogy az egyik áldozatot átölelve a Duna medrében, a Hableány roncsánál kellett egy darabig feküdnie, míg összeszedte magát. NewsOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.