Motorbalesetben elhunyt az amerikaifutball-játékos, Cedric Benson

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
játékos motorbaleset halál amerikaifutball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint motorbalesetben elhunyt az amerikaifutball-játékos Cedric Benson.

Motorbalesetben elhunyt a 36 éves amerikaifutball-játékos, Cedric Benson. Az ütközésben a hírek szerint a női utasa is meghalt. A tragikus eset szombat este történt, egy autóval ütköztek Texasban, a helyi idő szerint 10-kor. A balesetben a sajtóértesülések szerint két másik felnőtt is megsérült, de az állapotuk nem életveszélyes - írja a The Sun.

Elhunyt az amerikaifutball-játékos Forrás: http://drpatrickomalley.com
Halálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátótnálhttp://www.life.hu/news/20190818-halalos-baleset-miatt-lezartak-a-82es-foutat-gyulafiratotnal.htmlHalálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátót és Eplény között vasárnap délután.News--Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatthttp://www.life.hu/news/20190818-negyezer-embert-kellett-kitelepiteni-gran-canarian-az-erdotuz-miatt.htmlMintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián az egy napja tomboló erdőtűz miatt NewsOrigoKihúzták az ötös lottó nyerőszámait: ímehttp://www.life.hu/news/20190817-kihuztak-az-otos-lotto-nyeroszamait-ime.htmlEzen a héten is kihúzták az ötös lottó nyerőszámait, 770 millió forintot vihet haza az, akinek sikerült őket eltalálnia. News--Török Zsolt aradi hegymászót a Fogarasi-havasok egyik szakadékában találták meg holtanhttp://www.life.hu/news/20190817-torok-zsolt-aradi-hegymaszot-a-fogarasi-havasok-egyik-szakadekaban-talaltak-meg-holtan.htmlHoltan találták szombaton a Fogarasi havasok egyik szakadékában Török Zsolt aradi hegymászót. News--Az amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és haláláthttp://www.life.hu/news/20190817-az-amerikai-par-eljatszotta-gyermekuk-szuleteset-es-halalat.htmlAz amerikai pár megjátszotta gyermekük születését és halálát, hogy becsapják a családjukat és pénzt csikarjanak ki tőlük. News--Elhunyt Felice Gimondi kerékpároshttp://www.life.hu/news/20190817-elhunyt-felice-gimondi-kerekparos.htmlVilágklasszis kerékpáros távozott az élők sorából: Felice Gimondi 76 évesen hunyt el. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.