A Google térképe alapján találták meg egy 22 éve eltűnt férfi holttestét

Forrás: Google Maps -
holttest Google eltűnt Google Maps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google térképén fedezték fel egy 22 évvel ezelőtt eltűnt férfi holttestét.

William Moldt 22 évvel ezelőtt hazafelé indult autójával, ám útközben nyoma veszett. Azóta senki nem hallott róla, egészen mostanáig: több mint két évtized elteltével valaki egy véletlen során rábukkant holttestére.

Egy floridai férfi unalmas óráiban épp a Google térképét böngészte, amikor az egyik amerikai tóban egy autó roncsát vélte felfedezni. Nagyon különösnek tatlálta a dolgot és úgy érezte, jeleznie kell a rendőrségnek. A hatóság emberei ki is mentek a helyszínre és nagyon megdöbbentek: a roncsban holttestet találtak.

Az azonosítás során pedig kiderült, a 22 éve eltűnt William Moldtot találták meg – számolt be róla a Mashable.

Ott az autó roncsa, évek óta nem vette észre senki Forrás: Google Maps
Borzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190917-borzasztoan-csunya-szornyhalat-fogtak-ki-norvegiaban.htmlOscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andoya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.News--Bízik a gyors felépülésben a lezuhant magyar artistahttp://www.life.hu/news/20190917-bizik-a-gyors-felepulesben-a-lezuhant-magyar-artista.htmlPicard Lili néhány nappal ezelőtt zuhant le a trapézról. Bár súlyos sérült szenvedett, az artista bízik abban, hogy hamar felépül és folytathatja karrierjét. NewsOrigoHalálos közúti baleset történt Nyírbátorbanhttp://www.life.hu/news/20190917-halalos-kozuti-baleset-tortent-nyirbatorban.htmlÖsszeütközött két személygépkocsi hétfőn késő este Nyírbátorban, a Császári úton; a baleset következtében az egyik jármű vezetője életét vesztette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. NewsOrigoMeteorológiai szolgálat: a héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyokhttp://www.life.hu/news/20190916-meteorologiai-szolgalat-a-heten-erkezhetnek-az-elso-oszi-talajmenti-fagyok.htmlA kedden-szerdán érkező hideg léghullámok hatására a hét második felében megérkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Vádat emeltek a kosdi férfi ellen, akinek gyermeke tűz áldozata letthttp://www.life.hu/news/20190916-vadat-emeltek-a-kosdi-ferfi-ellen-akinek-gyermeke-tuz-aldozata-lett.htmlGondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, akinek "óvatlansága miatt" tűz ütött ki egy kosdi ház melléképületében, amelyben kisgyermeke életét vesztette - tájékoztatta a vádhatóság hétfőn az MTI-t.News--Elsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190915-elsullyedt-egy-turistahajo-indiaban-sokan-meghaltak-vagy-eltuntek.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.