Bízik a gyors felépülésben a lezuhant magyar artista

Forrás: Shutterstock -
artista zuhanás cirkusz felépülés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Picard Lili néhány nappal ezelőtt zuhant le a trapézról. Bár súlyos sérült szenvedett, az artista bízik abban, hogy hamar felépül és folytathatja karrierjét.

Mint arról tegnap beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt lezuhant a trapézról egy bosnyák cirkuszban egy magyar artista. Picard Lilin hamarosan csigolyarögzítő műtétet fognak elvégezni a kórházban. A Borsnak sikerült utolérnie a 20 éves tehetséget, aki a baleset ellenére is megőrizte jókedvét és továbbra is bízik benne, hogy karrierjét nem kell emiatt feladnia.

Meghatott, hogy ennyien aggódnak értem, az artisták is mellettem állnak, nagyon jól esik. Így legalább hamarabb túl leszek rajta. Nagyon bízom a visszatérésben, mindent megteszek érte, hogy újra láthassanak a porondon."

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Sinead O'Connor állítja, Prince meg akarta verni és el akarta ütni őt autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-sinead-oconnor-allitja-prince-meg-akarta-verni-es-el-akarta-utni-ot-autojaval.htmlSinead O'Connor állítja, egyszer átment Prince lakására, ahol az énekes elkezdte őt ütlegelni. TV + Sztárok--Vajna Timi maga tervezte Andy Vajna sírkövéthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-vajna-timi-maga-tervezte-andy-vajna-sirkovet.htmlVajna Timi kilátogatott Andy Vajna sírjához és elárulta, mikor készül el néhai férje sírköve. TV + SztárokOrigoA GVH 5 millió forintra bírságolta Rubint Réka cégét és a The Body Shop termékek forgalmazójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-a-gvh-5-millio-forintra-birsagolta-rubint-reka-ceget-es-a-the-body-shop-termekek-forgalmazojat.htmlA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot rótt ki Rubint Réka cégére, az Alakreform Kft.-re és 2 millió forintot a The Body Shop termékeket forgalmazó Avanzo-Trade Kft.-re, mivel azok nem teljesítették maradéktalanul online média-megjelenéseikkel kapcsolatban korábban vállalt kötelezettségeiket - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Csilla külön emlékeztek meg halott kisfiukra a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-ll-junior-es-csilla-kulon-emlekeztek-meg-halott-kisfiukra-a-szuletesnapjan.htmlA kis Dávidka tegnap ünnepelte volna negyedik születésnapját. A szülők külön emlékeztek meg halott kisfiukról. TV + Sztárok--Terry Black haláláról nyilatkozott fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190917-elhunyt-terry-black-a-fia-is-megerositette-a-hirt.htmlTerry Black 71 évesen távozott az élők sorából, a hírt fia is megerősítette. TV + Sztárok--Kylie Jenner teljesen pucér: mindössze egy átlátszó kék kendő fedi a testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kylie-jenner-teljesen-pucer-mindossze-egy-atlatszo-kek-kendo-fedi-a-testet-foto.htmlKylie Jenner egyre bevállalósabb. A sztármami ezúttal mindössze egy teljesen átlátszó kék kendőt húzott magára.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.