A trapézról zuhant le egy magyar artista egy bosnyák cirkuszban

Forrás: Shutterstock -
artista cirkusz lezuhant kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezuhant egy magyar artista egy bosnyák cirkuszban.

A 20 esztendős Picard Lili tehetséges artista, aki egy bosnyák cirkuszban szerepel, ám néhány napja baleset érte. Légi mutatványa közben megcsúszott és a padlóra zuhant. A lányt azonnal kórházba vitték, kiderült, eltört a hármas csigolyája.

Azóta Lilit hazahozták, és az egész cirkusztársadalom összefogott: véradást szerveztek a lány számára. Most a kecskeméti kórházban ápolják.

Az artista a súlyos sérülés ellenére is megőrizte jókedvét, és bízik benne, hogy felépülése után folytathatja karrierjét.

Lilinek is a vérében van a cirkusz, ebben nőtt fel, már kiskorától ezt szerette volna csinálni. Második éve dolgozik artistaként, imádja, ez az élete, a mindene. Miután lezuhant, a földön fekve még felfelé mutatott a trapézra, mintegy elköszönve tőle. (...) Még nem tudjuk, hogyan tovább, most igyekszünk lelket önteni belé. Lili nagyon kemény lány, mindent meg fog tenni a gyógyulásért, soha nem fogja feladni. Mindenki, a család, a barátok és a szakma mellette áll" – mondta el Lili nagyapja a Borsnak.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Időjárás: markáns hidegfront érkezikhttp://www.life.hu/news/20190916-idojaras-markans-hidegfront-erkezik.htmlIdeje elővenni a pulóvereket, kedden egy markáns hidegfront hozza meg az őszt. News--Elsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190915-elsullyedt-egy-turistahajo-indiaban-sokan-meghaltak-vagy-eltuntek.html--Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20190915-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlIsmét kihúzták a hatos lottó nyerőszámait, és kiderült, hogy megváltozott-e valakinek az élete. News--Az emberi tejfogyasztás legkorábbi közvetlen bizonyítékát tárták fel Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/news/20190914-az-emberi-tejfogyasztas-legkorabbi-kozvetlen-bizonyitekat-tartak-fel-nagybritanniaban.html Az emberi tejfogyasztás eddig feltárt legkorábbi közvetlen bizonyítékát azonosították Nagy-Britanniában - írja a BBC hírportálja. NewsOrigoHalálos baleset történt az M5-ös autópályán Soroksárnálhttp://www.life.hu/news/20190914-halalos-baleset-tortent-az-m5os-autopalyan-soroksarnal-szombaton.htmlEgy nő meghalt, amikor három autó rohant egymásba szombaton az M5-ös autópálya Budapestről kivezető, soroksári szakaszán, a 15. kilométerszelvényben - közölte a rendőrség a honlapján. NewsOrigoGenovai hídomlás - Újabb gyanúsítottakat vettek őrizetbehttp://www.life.hu/news/20190913-genovai-hidomlas-ujabb-gyanusitottakat-vettek-orizetbe.htmlÚjabb kilenc embert vettek őrizetbe az olasz hatóságok pénteken a tavaly augusztusban leomlott Morandi-híd katasztrófájával összefüggésben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.