Különös vízi szörnyet videóztak a kínai Jangce folyóban

Forrás: Weibo.com -
Kína Loch Ness-i szörny szörny Jangce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasonló szörnyet fotóztak a kínai Jangce folyóban, mint a skóciai Loch Ness-ben.

Különös videót készítettek a minap a kínai Jangce folyóban. A felvételen az látszik, amint egy angolnára emlékeztető szörnyszerű lény úszik a víz felszínén.

Rengetegen megosztották ezt az interneten és azóta találgatják, mi is lehet ez a furcsa jelenség.

A kínai vízi szörny Forrás: Weibo.com

Wang Chunfang professzor azonban hamar lehűtötte a kedélyeket, elmondta, kizártnak tartja, hogy egy új lényt fedeztek fel, szerinte nem más ez, mint egy egyszerű vízi kígyó.

Mások viszont arra jutottak, hogy egy vízbe került tárgyról van szó csupán, később ugyanis egy hosszú fekete gumira emlékeztető dolgot sodort partra a víz - számolt be róla a BBC.

Csak pár percre nem figyelt a rendőr: a letartóztatott pár a rendőrautó hátsó ülésén szexelthttp://www.life.hu/news/20190917-csak-par-percre-nem-figyelt-a-rendor-a-letartoztatott-par-a-rendorauto-hatso-ulesen-szexelt.htmlEgy részeg amerikai pár a rendőrautó hátsó ülésén esett egymásnak, miközben a rendőrség pár percre egyedül hagyta őket. NewsOrigoA Google térképe alapján találták meg egy 22 éve eltűnt férfi holttestéthttp://www.life.hu/news/20190917-a-google-terkepe-alapjan-talaltak-meg-egy-22-eve-eltunt-ferfi-holttestet.htmlA Google térképén fedezték fel egy 22 évvel ezelőtt eltűnt férfi holttestét. NewsOrigoFelfüggesztett szabadságvesztést kapott egy barcsi kutyatartóhttp://www.life.hu/news/20190917-felfuggesztett-szabadsagvesztest-kapott-egy-barcsi-kutyatarto.htmlEgy év két hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és 27 millió forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte a Barcsi Járásbíróság azt a nőt, aki több mint száz tacskót tartott Barcson nem megfelelő körülmények között - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék sajtóosztálya kedden az MTI-t.NewsOrigoBorzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190917-borzasztoan-csunya-szornyhalat-fogtak-ki-norvegiaban.htmlOscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andoya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.News--Túl hangosan hallgatták a zenét a HÉV-enhttp://www.life.hu/news/20190916-tul-hangosan-hallgattak-a-zenet-a-heven.htmlMajdnem egymásnak esett két társaság a HÉV-en, mert az egyik csapat túl hangosan hallgatta a zenét. News--Elsüllyedt egy turistahajó Indiában, sokan meghaltak vagy eltűntekhttp://www.life.hu/news/20190915-elsullyedt-egy-turistahajo-indiaban-sokan-meghaltak-vagy-eltuntek.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.