Meghalt a fiatal magyar raliversenyző, B. Ákos

Forrás: Thinkstock -
halál magyar rali baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset következtében vesztette életét a fiatal magyar raliversenyző, B. Ákos.

Családi napon vesztette életét B. Ákos, fiatal magyar raliversenyző. Bakonyszentlászlón gyűltek össze, hogy elbúcsúztassák a nyarat, amikor baleset történt. A szemtanúk elmondása szerint Ákos egy pickup kisteherautó platóján állt, amikor hirtelen hanyatt esett. Az autó nem volt mozgásban.

Elhunyt a 31 éves versenyző Forrás: Thinkstock

Sajnos senki nem tudta elkapni, eszméletlen volt, mikor megtalálták. Mentőhelikopter szállította kórházba, akkor már mesterségesen lélegeztették a férfit. Súlyos koponyasérülést szenvedett: bevérzett az agya. Sajnos a vérzést nem tudták elállítani. Másnap elhunyt a 31 éves versenyző. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet – írja a Kisalföld.

Csak pár percre nem figyelt a rendőr: a letartóztatott pár a rendőrautó hátsó ülésén szexelthttp://www.life.hu/news/20190917-csak-par-percre-nem-figyelt-a-rendor-a-letartoztatott-par-a-rendorauto-hatso-ulesen-szexelt.htmlEgy részeg amerikai pár a rendőrautó hátsó ülésén esett egymásnak, miközben a rendőrség pár percre egyedül hagyta őket. NewsOrigoA Google térképe alapján találták meg egy 22 éve eltűnt férfi holttestéthttp://www.life.hu/news/20190917-a-google-terkepe-alapjan-talaltak-meg-egy-22-eve-eltunt-ferfi-holttestet.htmlA Google térképén fedezték fel egy 22 évvel ezelőtt eltűnt férfi holttestét. NewsOrigoFelfüggesztett szabadságvesztést kapott egy barcsi kutyatartóhttp://www.life.hu/news/20190917-felfuggesztett-szabadsagvesztest-kapott-egy-barcsi-kutyatarto.htmlEgy év két hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte és 27 millió forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte a Barcsi Járásbíróság azt a nőt, aki több mint száz tacskót tartott Barcson nem megfelelő körülmények között - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék sajtóosztálya kedden az MTI-t.NewsOrigoBorzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190917-borzasztoan-csunya-szornyhalat-fogtak-ki-norvegiaban.htmlOscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andoya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.News--Bízik a gyors felépülésben a lezuhant magyar artistahttp://www.life.hu/news/20190917-bizik-a-gyors-felepulesben-a-lezuhant-magyar-artista.htmlPicard Lili néhány nappal ezelőtt zuhant le a trapézról. Bár súlyos sérült szenvedett, az artista bízik abban, hogy hamar felépül és folytathatja karrierjét. NewsOrigoHalálos közúti baleset történt Nyírbátorbanhttp://www.life.hu/news/20190917-halalos-kozuti-baleset-tortent-nyirbatorban.htmlÖsszeütközött két személygépkocsi hétfőn késő este Nyírbátorban, a Császári úton; a baleset következtében az egyik jármű vezetője életét vesztette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.