Elhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séf

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Carl Ruiz séf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Carl Ruiz, az ismert tévés séf. Csak 44 éves volt. 

A híres tévés szakács, Carl Ruiz életét vesztette. A séf a hírek szerint szívinfarktusban hunyt el, mindössze 44 éves volt. Barátait, ismerőseit és rajongóit mélyen megdöbbentette, hogy ilyen fiatalon és váratlanul távozott az élők sorából. Több tévés műsorban is feltűnt, emellett néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg új éttermét. A közösségi oldalon sokan búcsúztatják.

"Összetört a szívem, hogy a barátom, Carl Ruiz eltávozott. Nem tudom leírni, milyen nagyszerű barát volt nekem és a családomnak" - írta Guy Fieri.

Halálos baleset Nyergesújfalunál:egy kerékpárost gázolt a vonat http://www.life.hu/news/20190923-halalos-baleset-nyergesujfalunalegy-kerekparost-gazolt-a-vonat.htmlHalálra gázolt egy kerékpárost a vonat Nyergesújfalunál - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.News--Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedéséthttp://www.life.hu/news/20190923-szalmonellafertozes-okozta-a-hajdusamsoni-gyerekek-tomeges-megbetegedeset-1.htmlTömegesen betegedtek meg a hajdúsámsoni gyerekek, most kiderült, mi áll a háttérben. News--Lánykérés közben fulladt vízbe az amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20190923-lanykeres-kozben-fulladt-vizbe-az-amerikai-ferfi.htmlSteven Weber, Jr. barátnőjével, Kenesha Antoninével utazott Tanzániában nyaralni. Pemba-szigetének szépsége tökéletes háttérként szolgált volna a lánykéréshez, de Steven úgy érezte, ennél sokkal ötletesebb módon teszi fel a nagy kérdést. NewsOrigoHivatalosan is megkezdődött a csillagászati őszhttp://www.life.hu/news/20190923-hivatalosan-is-megkezdodott-a-csillagaszati-osz.htmlMa van az őszi napéjegyenlőség, amivel hivatalosan is kezdetét veszi az ősz. A nappalok rövidülnek, az éjszakák hosszabbak és hűvösebbek lesznek. News--Gyakori a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékeknélhttp://www.life.hu/news/20190921-gyakori-a-panasz-az-ujsaghirdetesek-alapjan-rendelt-termekeknel-fogyasztovedelem.htmlGyakran érkeznek panaszok a fogyasztóvédelemhez az újsághirdetések alapján rendelt termékek miatt - mondta Kispál Edit, a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének szóvivője az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában. News--Időjárás: napsütéses hétvége után esős hétköznapok jönnek hidegfronnalhttp://www.life.hu/news/20190922-idojaras-napsuteses-hetvege-utan-esos-hetkoznapok-jonnek-hidegfronnal.htmlMa még ki lehet használni a jó időt, a jövő héten azonban már zordabb arcát mutatja az időjárás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.