Íme! A tökéletes kerti parti elengedhetetlen kellékei

Forrás: Thinkstock -
kerti parti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haverok, buli és egy jó sütögetés! A nyár a kerti partik és a grillezések időszaka – mutatjuk azokat a trendi kiegészítőket, amikkel te is felejthetetlenné teheted a baráti összeröffenéseket.

Megnyugodhatsz, nem nagy ördöngösség egy tágas teraszt vagy éppen kerted egyik csücskét hangulatosan berendezni. Amiről mindenképpen gondoskodnod kell, hogy elegendő asztal és szék álljon a vendégeid rendelkezésére, így a finom falatokat mindenki a legnagyobb kényelemben tudja majd elfogyasztani. Ha ez megvan, akkor vidám kerti pihenőd dekorálásának csak a fantáziád szabhat határt! A Life.hu tippje, hogy használj minél több színes kiegészítőt – illatos gyertyákat, pihe-puha párnákat, plédeket – hiszen ezekkel még otthonosabbá és barátságosabbá tudod varázsolni kerti partid hangulatát.

Forrás: Thinkstock

Az alábbiakban két vidám kerti szettet is összeállítottunk, inspirálódj bátran!

1. ASIA Center, grillserpenyő, 3100 forint, 2. ASIA Center, késkészlet, 3500 forint, 3. Jysk, lámpás, 1290 forint, 4. ASIA Center, kancsó, 690 forint, 5. Kika, BBQ vintage pohár, 499 forint, 6. Tchibo, asztalterítő, 3995 forint, 7. Butlers, BBQ grill, 39 900 forint, 8. ASIA Center, színes műanyag tányérszett, 150–270 forint, 9. IKEA, étkezőgarnitúra, 34 990 forint

Ha a hangsúlyt a sütögetésre szeretnéd helyezni, szerezz be színes, vidám étkészletet, bolondítsd meg a terülj, terülj, asztalkámat különleges formákkal, hangulatos kiegészítőkkel!

1. F&F, lámpás, 3690 forint, 2. Butlers, napernyő, 22 900 forint, 3. Tchibo, fényfüzér, 4995 forint, 4. ASIA Center, pikniktakaró, 1112–2210 forint, 5. Kika, kerti szék, 59 900 forint, 6. ASIA, relaxpárna, 4000 forint, 7. IKEA, kanapé, 81 940 forint

Ha viszont a grillezés helyett inkább egy családias, összeülős, beszélgetős estét szeretnél csapni a haverokkal, akkor a legfontosabb, hogy legyen egy kényelmes kerti kanapéd, sok-sok puha párnával és meleg plédekkel felszerelve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.