Bámulatos tengerparti házak – Itt te is megtalálnád álmaid otthonát!

óceán ház otthon tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha rengeteg pénzed lenne, hova költöznél? Hol vásárolnád, netán építenéd meg álomotthonod? A hegyekben? Egy békés tóparton? Netán a morajló tenger hullámainak szomszédságában? Nos, ahogy azt galériánkból is látni fogod, mi az utolsóra szavazunk!

Korábban már adtunk néhány olyan szuper tippet, amelyek segítségével te is könnyedén becsempészhetsz némi tengerparti hangulatot otthonodba. Most viszont nem áltengerparti házakról lesz szó, az alábbi csodák bizony valóban a zúgó tenger, esetleg óceán partján lettek felépítve.

Bár kis hazánkban tenger híján legfeljebb balatoni házikóban gondolkodhatunk, álmodozni azonban így is lehet – és kell is! Ki tudja, mikor szakad rád a bank, jó tehát, ha addigra képbe kerülsz a legcsodásabb tengerparti villákkal, hogy ha eljön az ideje, már csak választanod kelljen!

Nézd végig galériánkat, és csorgasd a nyálad velünk együtt!

/1507/A_vil2015779357

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.