Elképesztő luxus: nézz be Jennifer Lopez újonnan vásárolt álomotthonába!

vásárlás ház ingatlan otthon Los Angeles énekesnő lakberendezés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a képek tanúsága szerint megtalálta Los Angeles leggyönyörűbb házát és birtokát. Nézd meg, hol éli mindennapjait JLo!

Igazi kacsalábon forgó palotát vásárolt magának nemrég Jennifer Lopez Los Angeles egyik legelőkelőbb környékén, Bel Airben, ahol olyan sztárokat tudhat a szomszédságában, mint például Jennifer Aniston és férjura, Justin Theroux.

Forrás: http://www.themls.com/

A ma is bombaformában lévő énekesnő a TMZ információi szerint 40 millió dollárról 28 millióra alkudta az ingatlan árát, amelynek több nyári kertje, egy kis amfiteátruma, medencéje, napozója, hihetetlen saját dzsungele, minigolfpályája, számos kőszökőkútja és egy saját tava is van.

Forrás: http://www.themls.com/
Forrás: http://www.themls.com/
Forrás: http://www.themls.com/

Eladó Michael Jackson Las Vegas-i otthona - Nézz be a néhai popsztár luxusvillájába!http://www.life.hu/otthon/20160530-michael-jackson-elhunyt-popsztar-las-vegas-i-luxusotthona-elado.htmlCsekély 9,5 millió dollár, és akár te is ott élhetsz, alhatsz és ehetsz, ahol a 2009-ben elhunyt világsztár. Otthon--Elköltözött Angelina Jolie és Brad Pitt családjahttp://www.life.hu/otthon/20160311-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-londonba-koltozott-csaladjaval.htmlA hollywoodi sztárpár és hat közös gyermekük London egyik legelegánsabb külvárosában fog élni. Otthon--Elképesztő luxus és pazar kilátás - Nézz be Anne Hathaway új otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160209-anne-hathaway-szineszno-uj-otthona-new-yorkban.htmlMíg a legtöbb kismama a babaszoba, vagy -sarok berendezésével van elfoglalva az utolsó hónapokban, addig a világhírű színésznő egy vadonatúj New York-i lakást vásárolt az előkelő Upper West Side környéken. Otthon--Elképesztő luxus és pazar kilátás - Nézz be Anne Hathaway új otthonába!http://www.life.hu/otthon/20160209-anne-hathaway-szineszno-uj-otthona-new-yorkban.htmlMíg a legtöbb kismama a babaszoba, vagy -sarok berendezésével van elfoglalva az utolsó hónapokban, addig a világhírű színésznő egy vadonatúj New York-i lakást vásárolt az előkelő Upper West Side környéken. Otthon--Elképesztő luxus! Ide bújik el a világ szeme elől régi-új szerelmével Pippa Middletonhttp://www.life.hu/otthon/20160201-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-milliomos-szerelme-csaladjanak-luxusingatlanja.htmlKatalin hercegné húga jól beleválasztott: a hírek szerint időnként egy skóciai viktoriánus kastélyba, Affric Lodge-ba vonul el a világ szeme elől párjával, James Matthews-szal. A birtok egyébként Pippa milliomos barátjának családjáé. Otthon--Londonba költözik Angelina Jolie és Brad Pitt családjahttp://www.life.hu/otthon/20160121-angelina-jolie-es-brad-pitt-csaladjaval-egyutt-londonba-koltozik-a-world-war-z-forgatasa-miatt.htmlA sztárvilág első számú házaspárja a hírek szerint már nézelődik az angol fővárosban, ahová Brad Pitt munkája miatt költözik majd a hatgyerekes família. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.