A hónap színe: a vibráló vérnarancs

Forrás: PressLoft -
enteriőr vérnarancs otthon a hónap színe szín hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus hónap színének egy vibráló, vidám árnyalatot választottuk: a vérnarancs szín egy csapásra élettel tölti majd meg otthonodat.

Narancs vagy inkább vörös? Valahol a kettő között. A vérnarancs árnyalatot sokszor szokták sötét narancsvörösnek is nevezni.

Forrás: PressLoft

A narancssárga alapjában egy vibráló szín, az öröm és az életkedv színe, amely már akkor is vidámsággal tölti meg a helyiséget, ha csak egy-egy bútordarabon vagy kiegészítőn használod. További pozitívuma, hogy a narancsnak általában ösztönző hatása van, így depresszió, pesszimizmus és ernyedtség esetén motiváló tud lenni. A vöröshöz hasonlóan a narancssárga is meleg szín, azonban hiányzik belőle a vörösből áramló hő.

A vörös vonzza a figyelmet - a hálószobában is -, élettel telivé, aktívvá tesz, felmelegít, javítja az étvágyat, ugyanakkor, ha sok vesz körül ebből a tónusból, könnyen forrófejűvé is válhatsz. Ha mértékkel használod, új impulzusok érhetnek, ha azonban túl sok vörös posztót látsz, nyugtalan és nyughatatlan lehetsz.

A vörös és a narancs keresztezéséből született vérnarancs tehát egy igazán energiabomba árnyalat, éppen ezért érdemes csínján bánni vele a lakásban. Nincs ötleted? Inspirálódj képeinkből!

/1608/A_h_n201684101324Mindenki ezekről a színekről fog beszélni 2017-benhttp://www.life.hu/otthon/20160801-trendszinek-a-lakberendezesben-2017-ben.htmlRohan az idő, most, hogy augusztus hónapba léptünk, magunk mögött hagytuk a 2016-os év több mint felét. Ez pedig a többi között azt is jelenti, hogy épp itt az ideje kicsit előretekinteni – utánajártunk hát, milyen trendszínek fogják uralni a lakberendezést 2017-ben. Otthon--Ámulatba ejtő könyvtárak a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20160728-a-vilag-legszebb-konyvtarai.htmlAki a könyveket szereti... Annak az alábbi válogatástól garantáltan tátva marad a szája. Összegyűjtöttünk öt káprázatosan szép könyvtárat a világ minden tájáról. Otthon--Ennyi pénz a világon nincs - Íme, 2016 legdrágább otthonai http://www.life.hu/otthon/20160722-a-vilag-legertekesebb-ingatlanjai-2016-ban.htmlMindig arról fantáziáltál, hogy egyszer te leszel az a szerencsés, aki elviszi a lottóötöst? Álmaidban már százszor elképzelted, mi mindenre költenéd azt a temérdek pénzt? Nos, szívből szurkolunk, hogy összejöjjön egyszer a nagy álom, ám el is kell kicsit keserítenünk. Az ötös lottó valaha volt legnagyobb nyereménye is kevés lenne az alábbi otthonok megvásárlásához. Jöjjenek a világ legdrágább lakóházai. Otthon--Őrizd meg a legszebb pillanatokat, készíts bohém fényképtartót!http://www.life.hu/otthon/20160718-molnar-gina-ginappi-a-muhely-bohem-fenykeoptarto.htmlŐrízd meg életed legszebb pillanatait egy egyedi és bohém fényképtartó segítségével. Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere az alábbi videóban megmutatja, hogyan állj neki. Otthon--Tények, amiket soha nem akarnál tudni a hálószobádrólhttp://www.life.hu/otthon/20160718-10-undorito-teny-a-haloszobarol.htmlMi lenne, ha azt mondanánk, a helyiségben, ahol nagyjából az életed harmadát töltöd, cifrábbnál cifrább mikroorganizmusok töltik békés boldogságban mindennapjaikat? Íme, a csúf igazság a hálószobádról, annak nem kívánatos lakóiról, és arról, hogyan tudsz tőlük – vagy legalább néhányuktól – megszabadulni. Otthon--Öt jel, hogy otthonodban nem vagy egyedül - A kísértetjárta házak ismérveihttp://www.life.hu/otthon/20160711-ot-jel-hogy-otthonodban-szellemek-kisertenek.htmlFurcsa zajokat hallasz? Megmagyarázhatatlan villanásokat látsz? Sokan tapasztalnak az otthonukban furcsa jelenségeket. Valaki legyint ezekre, más túlvilági üzenetként tekint rájuk. Te melyik csoportba tartozol? Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.