Itt az új őrület! - Álmodd újra az otthonodat a kedvenc filmed színpalettájával a kezedben

otthon szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostantól a filmek helye nem csupán a polcon lesz! Színskálájuk segítségével könnyedén megteremtheted az imádott hangulatot. A Mad Max vad és impulzív szála vonz, vagy inkább belecsöppennél egy meseszerű világba Ollókezű Edwarddal? Itt a merészek és az álmodozni vágyók ideje!

Vannak olyan filmek, melyek nem csupán a történetvezetésük, mondanivalójuk – tehát az ésszel megfogható szerkezetük - által képesek megfogni a nézőt. Gyakran a képi világ, a zene, a tartalom mögötti érzékelés az, ami maradandóvá, akár kedvenccé tehet egy filmet. Most itt a lehetőség, hogy filmek alapján álmodd meg az otthonod!

Ismered azt az űrt, ami egy-egy lehengerlő alkotás végével szinte berobban az emberbe? Többé nem kell átélned ezt! A filmek színpalettájával a kezedben egész nap újraélheted az adott hangulatot.

Trainspotting Forrás: Twitter/CINEMAPALETTES

Filmek a lakásban

Élj a kedvenc filmed teremtette harmóniában, a benned leképződött benyomásában! A gyerekszoba domináns színeit válaszd ki a gyerek kedvenc meséje alapján, a hálószobába keress egy szexi Woody Allen-filmet, a nappalit pedig add át például a Ponyvaregény laza hangulatának. Vágj bele, merj kísérletezni! Kezd először csak lakberendezési kiegészítőkkel, vagy egyből ess neki a falnak!

Aladin Forrás: Twitter/CINEMAPALETTES

Mutatunk egy példát

Holdfény királyság (2012)

A rajongott filmek vagy csupán a meghatározó jeleneteik színpalettáját könnyedén megtalálhatod, ha a Google keresőbe beírod; „movies color palettes". válogass kedvedre a találatok közül.

A Holdfény királyság színvilága Forrás: Twitter/CINEMAPALETTES

1. Tárolók - IKEA 17 990 forint 2. Ülőke - IKEA 3990 Ft 3. Lámpaernyő - IKEA 12 990 forint 4. Függöny - H&M Home 5990 forint 5. Szőnyeg IKEA 59 990 forint 6. Díszpárna - KIKA 1999 forint 7. Étkészlet - IKEA 7990 forint 8. Kanapé - IKEA 239 900 forint Forrás: Life.hu

Nézz szét galériánkban, és inspirálódj:

/1705/_lmod2017517152148

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.