Szép álmokat! - Különleges és vicces ágyak: fotók

ágy hálószoba alvás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puha, kemény, rugós, kókusz... A jó ágy fogalma, mindenki számára mást jelent. Gyakran még a párok is másfajtát preferálnak. A matrac-választáson túl, az ágy formáját tekintve is megvan mindenki számára a tökéletes darab. A legfontosabb, hogy tükrözze, és teljes mértékben kiszolgálja az igényedet. Vannak azonban olyan „ágy-gourmet" típusok, akik saját személyiségüket kívánják bennük viszontlátni. Most bemutatjuk a legextrémebbeket.

A hálószoba, az otthon egyik legfontosabb helyisége. A pihenés, a relaxáció, a kikapcsolódás legkellemesebb formájának színtere. Sokan elhanyagolják, vagy épp túlzsúfolják, mivel ide nem léphet be vendég. Ez a kis szentély, végül is a mi egyetlen privát szféránk, így érdemes vele bátran, mégis óvatosan bánni.

8 dolog, amit azonnal dobj ki a hálószobádból!

A hálószoba szentély, a pihenésé és a nyugodt alvásé. Ezt azonban sok olyan dolog zavarhatja, melyre szinte már kötelező kellékként tekintünk. Lehet, hogy a reggeli fáradságnak pár apró lépéssel véget vethetsz. Ebben segítünk most.

A következő extrém ágyakkal, vélhetően olyanok otthonában találkozhatnánk, akik komolyan veszik az önkifejezést.

Sajtburger

Zsemletakaró, paradicsom párna; azt hihetnéd, hogy csupán egy gyorsétterem lánc reklámjához készült, de ez egy létező darab. Nyáron mondjuk nem túl praktikus,de télen egész biztos, hogy senki sem fázik benne.

Forrás: hamburgerbed.com

Cuki óriás plüssfigura

Egy igazán aranyos ágy, gyermeklelkű felnőtteknek. Nagyobb hálószobákba ajánlott, hogy kellően tudjon érvényesülni.

Forrás: doobybrain.com

Óvó fészek

Imádni fogod ezt a gyönyörű dizájnt, az életkorodtól függetlenül. A fészek otthonosságot, melegséget, biztonságot, amolyan anyai szeretetet és gondoskodást sugároz. Egyszerűen csodás.

Forrás: Imgur

Csillagos égbolt

Ki ne szeretne a csillagok alatt aludni? Ezzel a speciális ággyal, akár minden este a halvány és kellemes apró fényekkel a fejed felett szundíthatsz el.

Forrás: Natalia Rumyantseva

Hintaágy

A kerti hintaágyban nem csak beszélgetni jó, hanem kiváló egy kis délutáni szunyókálásra is. A tervezők ezt idézik ezzel a kellemesen álomba ringató ággyal.

Forrás: Joe Manus/Shiner International

Szórakoztató állomás

Ez a tökéletes hétvégi ágy, kitűnően támogatja a lustálkodást. Filmezés, videojáték a lehető legkényelmesebben. Igazi high-tech varázslat.

Forrás: hi-can.com

Pizzaimádóknak

A pizzát csak imádni lehet. Ha egy szelet nem elég, válaszd a pizzás ágyneműt.

Forrás: e-bowclth.com, etsy.com

Könyvek szerelmese

Annyira csábító, de nem biztos, hogy hamar el tudsz majd aludni benne. Jobb, ha nem a Háború és béke verziót rendeled meg.

Forrás: Ruth Beale

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.