XXXGörbe Nóra már nem hirdeti interneten az eladó házát: besokallt

2018.01.17. 07:23

Görbe Nóra teljesen besokallt, ezért úgy döntött, változtat: otthona átjáróházzá vált az internetes hirdetések miatt, ezentúl másként próbálja meg eladni házát. 

A Linda sztárja, Görbe Nóra egy ideje már szeretne túladni biatorbágyi otthonán, de komoly érdeklődő nem jelentkezett az interneten feladott hirdetésekre. Szinte mindennap érkeztek hozzá jelöltek, de a végén senki nem tett ajánlatot. Görbe Nórának elege lett abból, hogy csak nézelődni érkeznek a házába, ezért ezentúl más módszerhez folyamodik, ugyanis még mindig szeretne túladni az ingatlanon.

Görbe Nóra színésznő háza még mindig eladóFotó: Polyak Attila - Origo

"Azért volt szükséges leszedetni az ingatlanhirdetéseket, mert többen csak körbenézni jöttek, de ajánlatot nem tettek. Ez történt majdnem mindennap és besokalltam. Ez az otthonom, nem átjáróház" - mondta a Ripostnak Nóra, aki ezentúl ingatlanos cégen keresztül próbál vevőt találni. "Az ára változatlan. Negyvenkét és fél millióért árulom, de ez alkuképes" - tette hozzá a színésznő.

Megmutatta hatalmas házát Görbe Nóra színésznő: videó
Görbe Nóra a Linda című sorozatban, szerepe szerint az édesapjával lakott együtt egy kis lakásban. A valóságban azonban más a helyzet: a színésznő Budapesttől 10 percnyire él egy hatalmas családi házban, amit nagyrészt elhunyt férje tervezett. Görbe Nóra az Otthontérkép stábjának mutatta meg otthonát, ami hamarosan eladósorba kerül. Nézd meg a csodaszép otthont!
Görbe Nóraotthonházeladás