Ilyen illat kell, hogy belengje az otthonod a csillagjegyed szerint

csillagjegy otthon illat horoszkóp hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbbünkre az illatok erőteljes hatással vannak. Sok esetben egy-egy illat képes visszarepíteni minket emlékeinkbe, megidézni egy eseményt, benyomást. A személyes illatunk megtalálása, ismerete nem csupán a parfümünk kiválasztásakor lehet fontos. A lakásunkat átjáró illat nem csak minket határoz meg, de annak az időnek a minőségét is, melyet otthonunkban töltünk.

Ehhez a csillagjegyünkremek kiindulási alapot ad. Ebben nyújtanak segítséget a FlowerSchool NYszakemberei, akik megvizsgálták mind a 12 állatövi jegy jellemzőit, hogy melléjük tudják társítani a megfelelő illatokat.

Kos

A Kos számára a legmegfelelőbb illatkompozíció a fekete bors, a neroli (a narancsfa virágából kinyert olaj), a szegfűszeg és a fenyőtömjén. Ezek együtt hangsúlyozzák és kordában tartják, a Kosokban olykor igen hevesen jelenlévő energiákat. A neroli felemelő, frissítő és optimista, míg a fenyőtömjén türelmet és erőt tanít, megnyugtatja az elmét és megakadályozza az elhamarkodott tetteket.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Bika

A Bika illata magában foglalja az almát, a loncot, a magnóliát, a rózsát és a tölgymohát. A bika stabil jellem, nagy az önuralma, ugyanakkor önfejű és hirtelen haragú is tud lenni.
Ez a romantikus illatkombináció a szépség, odaadás és érzékiesség hatását gyakorolja, mely rugalmasabbá teszi ezt a csillagjegyet, és segíti személyiségének egy álomszerűbb aspektusának felfedezésében.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Ikrek

A Ikrek jegy szülötte higgadt és szórakoztató. Az illatában megjelenik a bergamott, a menta, a levendula, a citromfű és az édes borsó, melyek ugyan szeszélyesek, mégis enyhítik a jegyben rejlő hirtelenséget. A bergamott aromája segíthet megnyugtatni a zsibongó idegeket, miközben a borsmenta egyfajta állandóságot nyújt az Ikrek bensőjében háborgó kettőségnek.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Rák

A kamillából, jázminból, citromból, liliomból, rózsából és csipkebogyóból álló édes illat tükrözi a Rák személyiségét; törődő és szeretetteljes. A jázmin, a liliom és a rózsa romantikus illatok, melyeket a kamilla és a citrom megnyugtató aromája helyez megfelelő egyensúlyba.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint

A horoszkóp sok ember számára meghatározó, ám csak kevesen gondolják, hogy a csillajegyük - mely rengeteg esetben helyesen vázolja fel az alaptermészetüket, személyiségüket -, a lakberendezésben is segítséget nyújthat. Most bemutatjuk a 12 állatövi jegyre jellemző enteriőr tippeket. Te is biztos kíváncsi vagy, hogy jól éreznéd-e magad a neked "való" otthonban...

Oroszlán

Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni, épp ezért egy merész illatkompozíció illik hozzá: bazsalikom, gyömbérből, zöldcitrom, rozmaring és boróka. Ezek a meleg és zamatos illatok, melyek zöme gyógynövény, az Oroszlán energiáját kissé vissza tudják fogni.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Szűz

A Szűz hajlamos túlhajszolnia magát, a tökély keresése és elérése közben, Épp ezért hozzá a leginkább a zsálya, az édeskömény, a citrom és a pacsuli illata illik. Ezek mind segítik a Szűz jegyében születetteket abban, hogy otthon képessé váljanak kikapcsolni, kikapcsolódni.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Mérleg

A Mérleg egész élete az egyensúly kereséséről, megteremtéséről szól. A tökéletes harmóniát képviseli illata is, mely kamillából és nárciszból áll.

A nárcisz tavaszi energiája egyszerre kacér és szórakoztató. Ezt a fajta impulzív hatást, a kamilla megnyugtató érzése hivatott ellensúlyozni.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Skorpió

A jácintból és tubarózsából álló illat ideális a szenvedélyes és titokzatos Skorpió számára. A tubarózsa érzéki, játékos, intenzív, és szenvedélyes, míg a jácint szilaj és nem ismer „nem"-et.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Nyilas

A Nyilas meleg személyiségéhez felemelő, könnyű, ugyanakkor energikus és türelmességet sejtető illat illik. Ezt a bergamott, a szegfűszeg, a citrom, a rozmaring és a sáfrány tökéletesen képviseli, mely egyszerre fűszeres és édeskés.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Bak

A Bak illatelemei segítenek elhessegetni a pesszimista gondolatokat és elhinteni a kreativitás magját. Erre pedig a legalkalmasabb a tulipán, a mimóza, a mirha, az orgona és a vetiver (egy indiai fűféle).

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Vízöntő

A Vízöntő legfőbb illatai a levendula, a fenyő, az ánizs és a pacsuli. Ezek egyrészt segítik a föld közelében tartani e jegy szülöttét, másrészt nyugtatják a lelkét.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

Halak

A Halak kiválasztott illatai az alma, a szantálfa, a jázmin, a gardénia és a vanília. Ez az illatprofil tükrözi a Halak álmodozó és lelkesedő jellemét, de egyben segítik is a realitás talaján való maradását, amit néha megtör a képzelőerő.

Forrás: Calvert Crary/ FLOWERSCHOOL NY

A fentebb említett illatokat a lakásban elhelyezett virágokkal, illatgyertyákkal, illóolajokkal tudod elérni.

A rusztikus és az ipari lakberendezési stílus házasságahttp://www.life.hu/otthon/20180302-a-rusztikus-es-az-ipari-lakberendezesi-stilus.htmlA rusztikus és az ipari lakberendezési stílust, általában két teljesen ellentétes pólusként szoktuk számon tartani. Az egyik meleg, otthonos, a másik rideg és fémes. Nehéz belegondolni abba, hogy ezeket lehet keverni, de meglepő módon remekül kiegészítik egymást. OtthonOrigoA ház, ami kevesebb mint 20 négyzetméter, mégis tágas – Maximális helykihasználáshttp://www.life.hu/otthon/20180301-kevesebb-mint-20-negyzetmeter-megis-tagas-a-maximalis-helykihasznalas-haz.htmlAna White egy 19 négyzetméter alapterületű és 4 méter belmagasságú pótkocsit alakított át, hogy keze alatt egy csodálatos, ám igen apró alaszkai házzá alakuljon. A kis férőhely, bizony remek lehetőségeket kínált, hogy új megoldásokat fedezhessen fel, a helykihasználás jegyében. OtthonOrigoPénztárcabarát lakberendezési tippek - Újítsd meg az otthonod!http://www.life.hu/otthon/20180228-penztarcabarat-lakberendezesi-tippek-ujitsd-meg-az-otthonod-lakasod.htmlMindenki szép, kellemes hangulatú otthonra vágyik, de nem mindenki tud erre több száz ezer forintot rászánni. Egyszerű, pénztárcabarát megoldásokat hoztunk, melyekkel könnyen felfrissítheted otthonodat. Otthon--A Normafánál álló kultikus épület átalakulása http://www.life.hu/otthon/20180209-a-normafanal-es-a-gyermekvasut-vegallomasanal-allo-kultikus-epulet-atalakulasa.htmlHétről hétre szeretünk bemutatni hazai tervezőirodák által megálmodott és életre keltett álomotthonokat. Ám most valami igazi különlegességet hoztunk; egy régi épület átalakításának kezdetét és megújulásának látványterveit hoztuk el. Otthon--Zuhanyzás vs. kádban fürdés - Szavazz!http://www.life.hu/otthon/20180109-zuhanyzas-vagy-kadban-furdes-szavazz.htmlA napi tisztálkodást gyakran rutinszerűen végezzük. Ezen pedig nem is csodálkozhatunk, hiszen épp a fürdés az, ami a rohanó életünkben egy plusz időkiesést jelent. Ám vannak olyan pillanatok, amikor igenis jól esik átadni magunkat az esti szeánszának. Korábban már megmutattuk a világ legszebb fürdőszobáit, de most a te véleményedre vagyunk kíváncsiak. Számodra mi van a legjobb fürdőben: zuhany vagy kád? Otthon--Lakberendezési tippek, amiket a Disney-mesék fő gonoszai ihlettekhttp://www.life.hu/otthon/20180128-lakberendezesi-tippek-disney-mesek-fo-gonoszai.htmlGyerekként mind imádtuk a Disney meséket, melyek csodálatos világa elvarázsolt mindet. Fogadjunk, hogy neked is volt kedvenc karaktered, és az még véletlenül sem a gonoszok közül került ki. Ám, ha felnőttként nézed újra őket, be fogod látni, hogy a pozitív szereplők annyira távol álnak a valóságtól, hogy náluk már csak „happy end" hihetetlenebb. Két gyerek mellett, abban a szerencsés(?) helyzetben vagyok, hogy feldolgozhatom ezeket a meséket, és képzeld, a hercegnőkkel és a hősökkel ellentétben, már inkább a fő gonoszokért rajongok. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.