Sarah Jessica Parker,a Szex és New York sztárjának könyvespolca felmondta a szolgálatot

2018.03.20. 17:00

Az egyetlen dolog, amit Sarah Jessica Parker még a cipőknél is jobban szeret, az a könyv. Ám ezt nehéz elhinni SJP Instagram oldalára feltöltött képe láttán. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a gardróbszekrényében, teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen eset.

A Carrie Bradshaw-t megformáló színésznő elkötelezett a könyvek iránt. Tiszteletbeli elnöke például a Book Club Centralnak, és szerkesztőségi igazgató az SJP Hogarth könyvkiadónál.

Mindig is szerettem olvasni, ugyanabból az okból, amiért imádom a színjátszást, vagyis azért, mert más emberek története mindig sokkal érdekesebb a sajátoménál.

My bookcase runneth over. X, SJ

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

A színésznő New Yorki-i otthonába tehát nem ártana némi könyvelrendezési ötlet. No, nem a minimalista őrület, inkább valamilyen szép és formás könyvespolc, ami megfelelően beleillik SJP otthonának mostani stílusába. Korábban már mutattunk lélegzetelállító könyvespolcokat, melyek a könyvek szerelmeseinek álomotthonából nem hiányozhatnak.

1.Miron Lior - cb2.com 699 dollár, 2. Glas  Italia Bookcase - abchome.com 4295 dollár, 3. Justina Blakeney - Ines Etagere luluandgeorgia.com 563 dollár, 4. Dacia Standard - allmodern.com 550 dollár, 5. Kalmar Ten Tier Shelf - anthropologie.com 1298 dollárForrás: Life.hu

Egy könyvespolc mindig visszatükrözi a lakás tulajdonosának személyiségét. Az, hogy melyek vannak szemmagasságban, melyek tornyosulnak a polc tetején és melyek vannak elrejtve legalulra, sokat elmond az illető olvasási szokásairól. Ám nem csak a könyvek elrendezése, hanem a polcra tett, vagy épp nem tett emléktárgyak, fényképek, csecse-becsék is sokatmondóak lehetnek. A modern lakásdesign egyik fontos eleme, hogy nincsenek nyitott tárolók. Az olvasás megszállotjai azonban még így is találhatnak olyan félig rejtett felülteket, melyekre letehetik és otthonuk díszeként használhatják aktuális kedvenc köteteiket. 

Sarah Jessica ParkerCarrie BradshawkönyvSzex és New Yorkkönyvespolc