Az új japán takarítási trend a praktikumra helyezi a hangsúlyt

fashion week takarítás Japán rend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új trend hódít Japánban, ami a "kanso" nevet kapta. A módszer lényege, hogy minden felesleges tárgyat kiiktassunk az életünkből, így a tavaszi nagytakarítás is könnyebb lesz. 

A Mashable cikkezett arról az új japán takarítási- és életmódtrendről, amely lényegesen megkönnyíti a japánok életét. A kanso lényege, hogy minden felesleges tárgyat kiiktassunk az életünkből és kizárólag a praktikumra koncentráljunk.

Természetesen, aki szeretné magáévá tenni a filozófiát, annak nem kell az összes kedvenc tárgyától megszabadulnia, egyszerűen csak jó, ha átértékeljük a tárgyaink hasznát és fontosságát.

A tavaszi nagytakarítást is lényegesen megkönnyíti, ha nem kell egy csomó apró mütyűrt áttörölgetni, mindössze csak néhány praktikus és minőségi tárgyat tartalmaz a lakásunk, amit rövid idő alatt is letakaríthatunk.

A hónap sminktrükkje: a glimmerhttp://www.life.hu/trend/20180502-a-honap-sminktrukkje-a-glimmer-izgalmasa-csillogo-texturak.htmlItt az új őrület, a GLIMMER! A legújabb önkifejezési lehetőséget a szabadságvágy hajtja: engedd el a fantáziádat, és ragyogj a szédítően izgalmas, csillogó textúrákkal. TrendOrigoHeather Graham 48 évesen úgy néz ki, mint egy 28 éves: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180502-heather-graham-48-evesen-ugy-nez-ki-mint-egy-28-eves-foto.htmlHeather Graham hiába 48 éves, teste akár egy huszas éveiben járó szexi modellé.Trend--Ashley Graham bikiniben mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180502-ashley-graham-bikiniben-mutatta-meg-idomait-foto.htmlAshley Graham ismét megvillantotta méltán híres idomait, a plus size modellt saját fürdőruha-kollekcióhoz fotózták. Trend--Környezetbarát és öko ajándékok anyák napjárahttp://www.life.hu/trend/20180502-kornyezetbarat-es-oko-ajandekok-anyak-napjara.htmlNem tudod, mivel lepd meg, pedig minden vágyad, hogy örömet szerezz édesanyádnak? Első számú tippünk anyák napjára az ágyba szervírozott kávé, mellé pedig jöhet egy környezetbarát, öko ajándék a kényeztetés és a szeretet jegyében. TrendOrigoEgymásnak esett Csősz Bogi és Köllő Babett: trendháború a feleségek közötthttp://www.life.hu/trend/20180501-egymasnak-esett-csosz-bogi-es-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlA botrány természetesen valószínűleg csak a kameráknak szólt.TrendOrigoLiptai Claudiát puncs fagyinak öltöztették a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20180430-liptai-claudiat-puncs-fagyinak-vagy-kismalacnak-oltoztettek-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett egy remek műsor: szórakoztató, vicces, kellemes kis vasárnap esti elfoglaltság. És mint ilyet, sok ember nézi, a sok-sok embernek pedig sok minden szemet is szúr... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.