frizura megjelenés Billy Idol David Bowie Ethan Hawke külső átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Millió nő rajong a jófiús Ethan Hawke-ért, aki most stílust váltott, ezzel egy egészen más célcsoportot megcélozva. A nagy átalakulás szerencsére csak egy filmszerepnek köszönhető.

A 42 éves színész hidrogénszőke, égnek álló frizurát csináltatott magának, és fekete szemceruzával húzta ki a szemét. Hawke eddig kalap alatt rejtegette új külsejét, de csütörtök este megcsillogtatta vakító szőke haját. Az új Ethan Hawke-ról készült képeket a DailyMailen nézheted meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A megszokott Hawke

Ethan szinte teljesen felismerhetetlen volt, és inkább úgy festett, mint Billy Idol. Az új külső új szerepnek szól. A színész éppen ennek a darabnak a nyitóestjén mutatta meg új fizimiskáját. A darab címe Clive, és Ethan nemcsak játszik benne, de ő is rendezi. "Nem akarom saját magamnak érezni magam, amikor ezt a szerepet játszom" - mondta Hawke az átalakulásról. "Valójában egy David Bowie stílust akartam, de a fodrászat után megnéztem róla néhány képet, és rájöttem, hogy ő sosem hordta így a haját."

Mindegy is. A lejtőn lefelé tartó rocksztár alakításához ez tökéletesen megfelel, Ethan. De reméljük, nem maradsz sokáig a szerepben.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig szexi pasikat nézegetnél, kattanj rá a Napi hímre!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.