Matthew Perry újabb részleteket árult el a Jóbarátok összeállásáról

Forrás: AFP/Jason Kempin -
sorozat Jóbarátok Matthew Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatban Chandlert alakító színész nyilatkozott a legendás banda visszatéréséről. Ezeknek a híreinek viszont nem fognak örülni a rajongók.

Bombaként robbant a hír, hogy a Jóbarátok annyi év után újra összeáll. A rajongókat világszerte felvillanyozta a lehetőség, hogy ismét együtt láthatják kedvenc szereplőiket. Matthew Perry újabb részleteket osztott meg az összeállásról, de nem biztos, hogy ennek a hírnek mindenki örülni fog.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Korábbi értesülések szerint egy különleges két órás műsorral tért volna vissza a legendás banda, de Matthew Perry elárulta, hogy ez nem olyan egyesülés lesz, amiben a rajongók reménykedtek – írja a Daily Mail. Ráadásul ő nem is tud csatlakozni személyesen az öt baráthoz, mivel Londonban játszik. A színész nyilatkozata alapján a Jóbarátok tagjai mindössze egy show-műsor kedvéért fognak újra együtt szerepelni, amivel James Burrows rendező előtt tisztelegnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.