Britney Spears brutál testet gyúrt magának

Forrás: Instagram/Britney Spears -
dögös Britney Spears test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár éve mélyponton volt Britney Spears, aki az anyaszerepben sem találta igazán a helyét. Azóta azonban teljesen egyenesbe jött az élete, visszatért a porondra az egykori bálvány, és családi élete rendeződni látszik!

Britney Spears egy elég nagy és hosszú ideig tartó hullámvölgyön van túl. Tinisztárként az egekben járt, de felnőttként csúnyán a padlóra került. Párkapcsolati problémákkal küzdött, majd jött a szakmai válság és a drogfüggőség. Egy időre el is veszítette gyermekei felügyeleti jogát, kopaszra borotválta a fejét, és teljesen eltűnt belőle az, amiért egy világ rajongott.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Britney Spears lehet, hogy törékeny nőnek tűnik, mégis sikerült ennyi megpróbáltatás után visszakerülnie a csúcsra! Nemcsak az énekesi pályáját indította újra, de kemény munkával ismét az a dögös nő lett belőle, aki egykor meghódította a férfiak szívét. Így néz ki most a 34 éves világsztár!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.