Britney Spears test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem volt mindig jó formában, de sikerült összeszednie magát, még a nagy nyári meleg előtt. Hihetetlenül dögös alakját legújabb fürdőruhájában mutatta meg.

Igazi átalakulóművész lesz lassan az énekesnőből, ugyanis az elmúlt években már volt nagyon rossz formában is Britney. Még néhány hónapja sem lehetett volna azt mondani rá, hogy tökéletes az alakja, de úgy tűnik, ő komolyan vette az idei előkészületeket a bikiniszezonra. Sikerült elképesztő bomba alakot varázsolnia magának!

Britney Spears megmutatta elképesztő bikinitestét Forrás: Instagram/Britney Spears
Katus Attila napi tippjei az egészségért – 24.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160503-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-24-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--8 immunerősítő szuperétel, ha mindig egészséges akarsz lennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-immunerosito-szuperelelmiszerek.htmlA szuperélelmiszerek betegségek elleni tápanyagokat tartalmaznak, könnyen hozzáférhetők, gazdaságosak, és sózás vagy hozzáadott zsír nélkül is ízletesek – így összegzi a jellemzőket egy pittsburghi sportdietetikus, az Academy of Nutrition and Dietetics szervezet szóvivője, Heather Mangieri. Ez Zsír!--Egyre keményebb edzések következnek - Túl vagyunk a BikiniBody első hetén!http://www.life.hu/ez-zsir/20160503-katus-attila-es-kovacs-teodora-a-fitbalancerol-jelentkeznek.htmlA Life.hu BikiniBody programjának győztese, Teodóra egyre keményebben nyomja az edzéseket Katus Attilával. Nézd meg, hol tartanak egy hét után! Ez Zsír!--Mikor, mennyit, hogyan? Minden, amit tudni akartál a kardióedzésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-minden-amit-tudni-akartal-a-kardioedzesrol.htmlMiért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni, és milyen intenzitással? Katus Attila most beavat benneteket a kardedzés rejtelmeibe. Ez Zsír!--Hamarosan itt az eperszezon – Ezért egyél belőle minél többet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160502-hamarosan-itt-az-eperszezon-ezert-egyel-belole-minel-tobbet.htmlMesésen pirosló, csodálatosan édes, ráadásul szuper egészséges. Nem véletlen, hogy az eper az egyik kedvenc gyümölcsünk, így alig várjuk a szezonját. Ez Zsír!OrigoJobb szexre vágysz? Számold a kalóriákat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160503-a-szexualis-elet-a-fogyassal-es-a-kaloriak-megvonasaval-elerheto.htmlA fogyás nem csupán az egészségednek és a vonalaidnak tehet jót, hanem a nemi életednek is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.