Megdöbbentően néz ki Alain Delon – alig lehet felismerni a színészlegendát

Cannes,,France,-,May,19,,2019:, Alain Delon
Shutterstock/Copyright (c) 2019 taniavolobueva/Shutterstock. No use without permission. - taniavolobueva
Alain Delon betegség család
Alain Delon lánya friss képet osztott meg súlyos beteg apjáról, amelyet egy közös reggelizés alkalmával készített.

A legendás francia színész szinte felismerhetetlen a napokban róla készült fotón. Lánya azonban bizakodó, és pozitív hangvételű megjegyzést fűzött a képhez. „Ha vele reggelizek, végtelen hálát érzek” - írta Anouchka Delon arra utalva, mennyire hálás a sorsnak, hogy súlyos betegsége ellenére az apja még mindig itt van velük. „Jóképűnek találtam. Örök acélkék tekintete élénk, mint egy harcosé, ami elképzelhetetlen erőt ad. Ő az én halhatatlanom” - tette hozzá a megható bejegyzésben. 

Aggodalomra nincs ok?!

Bár a szöveg végére odabiggyesztette, hogy „ne aggódjatok”, a színészlegenda állapota valójában igen aggasztó. A 88 éves sztár néhány éve agyvérzésen esett át és egészsége azóta is folyamatosan romlik. Állítólag nagy fájdalmai vannak, és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Fiát, Anthony-t pedig korábban arra kérte, ha úgy alakul, segítsen megszervezni számára az eutanáziát.  

Delon lelki megpróbáltatásait tovább mélyíti, hogy családja széthullott, és gyermekei egymást perelik. A nézeteltérések hátterében pedig nem áll más, mint a színész örökségéért folytatott küzdelem. Az év elején Anthony, Anouchka és Alain-Fabien nyilvánosan estek egymás torkának: a fiúgyermekek azt állítják, hogy lánytestvérük, Anouchka direkt eltitkolt információkat előlük az apjuk állapotáról, és kihasználja a színész rossz egészségügyi állapotát. Célja, hogy ilyen módon megkaparintsa a színész közel 300 millió eurós vagyonát. 

A gyermekei közötti nézeteltérés végül oda vezetett, hogy a francia sztárt egészségügyi okokra hivatkozva jogi védelem és gyámság alá helyezték.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.