Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata rémálommá vált: esélye sem volt, hogy működjön

78 Venice International Film Festival 2021 Ben Affleck és Jennifer Lopez
Mondadori Portfolio via Getty Im - Mondadori Portfolio
probléma Ben Affleck Jennifer Lopez
A sztárpár mesébe illő újraegyesülése rémálommá vált. Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata a bennfentesek szerint egyszerűen nem működhet.

Nem csoda, ha Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata nem működik: a színész nem tudja megfékezni JLo reflektorfény iránti vágyát, az énekesnő pedig nem tud uralkodni a hangulatingadozásán. Úgy tűnik, hogy hiába lettek érettebbek, és mentek kerszetül sok mindenen, mire újra összejöttek, ez a második próbálkozás sem lesz sikeres. Több frontos sem működik a kapcsolatuk.

78 Venice International Film Festival 2021 Ben Affleck és Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata több sebből vérzik
Forrás: Mondadori Portfolio via Getty Im

Jennifer Lopez megalázta Ben Afflecket 

Jennifer Lopez csodálatos ajándékot kapott Ben Afflecktől az első karácsonyon, amit újra egy párként töltöttek: egy könyvet "The greatest love story never told" - ez állt a borítóján, vagyis a legnagyobb szerelmi történet, amit soha nem meséltek el. A könyv pedig az össze e-mailt és üzenetet tartalmazta, amit az első szakításuk óta váltottak a külön töltött években. Ez inspirálta Jennifer Lopezt a szerelmi történetük megzenésítésére, majd ebből egy dokumentumfilm készítésére. Ám a könyvet sem tartotta meg csak magának. 

"Lementem, és a könyv, amit adtam neki, ott volt. Szóval te megmutattad az összes zenésznek a leveleket? 

Ő pedig azt mondta, igen, Pen (toll - a szerk.) Afflceknek nevezünk" - mesélte el Ben Affleck a dokumentumfilmben azt a pillanatot, amikor rájött, hogy Jennifer Lopez mindenkinek megmutatta azt a bensőséges és intim ajándékot, amit tőle kapott. 

"Megtaláltam a szépséget, a költészetet és az iróniát abban a tényben, hogy ez a legnagyobb szerelmi történet, amit soha nem meséltek el, és ha készítesz róla egy lemezt, az kicsit olyan, mintha elmesélnéd"

 - fejezte ki Ben Affleck finoman a véleményét Jennifer Lopez grandiózus projektjéről. 

Jennifer Lopez nem tud reflektorfény nélkül élni

"Jennek az a szükséglete, hogy ilyen nyilvánossá és tökéletessé tegye kapcsolatukat, Ben gyakran túlterheltnek érzi magát" - mondta egy bennfentes. A pár nem volt együtt a múlt hétvégén, amikor az Egyesült Államokban az anyák napját ünnepelték, és Lopeznek egyedül kellett kilépnie a vörös szőnyegre a New York-i Met-gálán

Bár Ben Affleck azzal védekezett, hogy filmjének forgatása miatt nem tudott ott lenni, könnyen lehet, hogy egyszerűen csak elege lett a szereplésből, hiszen amikor megjelent Jennifer Lopez mellett, akkor is látható volt rajta, hogy mennyire nem élvezi: a Grammy-gálát is szenvedő ábrázattal ülte végig.

65th GRAMMY Awards - Show Jennifer Lopez Ben Affleck
Ben Affleck a Grammy-gálán
Forrás: Getty Images 

Nem beszélve arról, hogy eleve nem akarta kitenni a kapcsolatukat a nyilvánosságnak: ezt az egyet kérte Jennifer Lopeztől, de természetesen nem kapta meg, hiszen mint tudjuk, album, film és dokumentumfilm is készült a legnagyobb szerelmi történetről, amit nem meséltek el... Jennifer Lopez ráadásul mostanában csak a munkájára koncetnrtált, ami indokolt is volt, mert a grandiózus projektjei nem hozták meg a várt sikereket, koncertjeinek jegyeladásai szintén aggasztóan alacsonyak voltak. 

Most Ben Affleck is inkább a munkába temetkezik, és állítólag már el is költözött Jennifer Lopezzel közös otthonukból, és most egy házban lakik Brentwoodban, ugyanabban a Los Angeles-i negyedben, ahol volt felesége, Jennifer Garner él három gyermekükkel.

"Ben már elköltözött, és valószínűleg el kell majd adniuk az álomházat, amit két éven át kerestek. Sosem szűnnek meg szeretni egymást, de a lány nem tudja irányítani a férfit, és a férfi sem tudja megváltoztatni őt. Kizárt, hogy ez a kapcsolat tartós lehetett volna" - mondta egy bennfentes.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.