Ben Afflecket nem rázza meg a válása: a színész mosolyogva mulatott egy barátjával - Lesifotó

Los Angeles Premiere Of Warner Bros. "The Flash" - Arrivals Ben Affleck
Getty Images - Phillip Faraone
megkönnyebbülés válás Ben Affleck Jennifer Lopez
A színész és Jennifer Lopez felmelegített kapcsolatának nem adott sok esélyt a közvélemény, és úgy tűnik igazuk lett. A jelek szerint Ben Affleckket nem rázza meg kapcsolatuk vége - ha igaz a hír - ugyanis mosolyogva vacsorázgatott Los Angelesben.

Nem először röppen fel a hír, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának vége. A sztárpár felmelegített kapcsolatát eleinte hitetlenkedve, majd örömmel, végül kétkedve fogadta a közönség, mivel Ben Affleck többnyire unottnak, morcosnak vagy éppen boldogtalannak tűnt a nyilvános megjelenéseiken. Most, hogy bennfentesek ismét arról beszélnek, a válás felé tartanak, a színészt mosolyogva kapták lencsevégre vacsorázás közben...

ELLE's Women In Hollywood Celebration - Arrivals Ben Affleck és Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságának vége a bennfentesek szerint
Forrás: Getty Images

Ahhoz képest, hogy állítólag vége a házasságának, Ben Affleck nagy boldog... Vagy éppen azért?

"Vége" - árulta el egy bennfentes Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról. Árulkodó, hogy a színész már a Met-gálán - ahol JLo meglehetősen gorombán viselkedett - sem jelent meg. Az embereket pedig nem lepte meg a hír. 

"Megdöbbentett ez valakit?"

 - tette fel a kérdést egy kommentelő. "Majdnem 2 év. Megdöbbentő, azt hittem, hogy nem bírják tovább egy évnél" - írta egy másik hozzászóló. Miután Ben Affleck általában gyötrelmes arckifejezést vágott akárhányszor meg kellett jelennie valahol Jennifer Lopezzel, mindenki számított arra, hogy a házasságuk nem fog sokáig tartani. Azok után pedig főleg, hogy 

az énekesnő egy egész albumot, majd egy dokumentumfilmet szentelt a szerelmüknek, amiben Ben Affleck nem akart megjelenni, de kénytelen volt.

Most pedig, hogy állítólag vége a kapcsolatnak, a színészt mosolyogva kapták lencsevégre Los Angelesben, miután egy barátjával vacsorázott. Ben Affleck Sean Bailey-vel, a Walt Disney Studios Motion Picture Production korábbi, februárban lemondott elnökével mulatott.

EXCLUSIVE: Ben Affleck is All Smiles as He is Seen Leaving Baltaire Restaurant in Los Angeles
Ben Affleck vigyorogva hagyta el az éttermet
Forrás: Northfoto
EXCLUSIVE: Ben Affleck is All Smiles as He is Seen Leaving Baltaire Restaurant in Los Angeles
Úgy tűnik, Ben Affleck remekül mulatott barátja társaságában
Forrás: Northfoto


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.