Brad Pitt és Angelina Jolie volt testőre elárulta, hogyan viselkedett a színfalak mögött a sztárpár

WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards - Arrivals Brad Pitt és Angelina Jolie
WSJ. Magazine 2015 - Dimitrios Kambouris
titok Brad Pitt testőr Angelina Jolie
Az egykori sztárpár volt testőre, Billy Billingham elárulta, milyen volt valójában az ex-párral dolgozni. Ilyen volt Brad Pitt és Angelina Jolie a színfalak mögött.

Brad Pitt és Angeline Jolie kapcsolatáról most sokkal többet tudunk, mint amikor még házasok voltak. A jogi csatározásuk következménye, hogy minden szennyest kiteregetnek a győzelem reményében, így az egykor féltve óvott magánéletük és a piszkos kis titkaik is nyilvánosságra kerülnek. Ügyeikbe volt alkalmazottjukat is bevonták, most egykori testőrük, Billy Billingham beszélt arról, milyen volt a párnak dolgozni.

AFI FEST 2015 Brad Pitt és Angelina Jolie
Brad Pitt és Angelina Jolie
Forrás: FilmMagic

Brad Pitt és Agelina Jolie volt testőre kitálalt

Billy, aki korábban SAS törzsőrmester és a különleges erők kiképzője volt, "nagyszerű kapcsolatot" ápolt Angelinával és Braddel, akik Hollywood egyik leghíresebb párja voltak hírhedt válásukig - ami azóta is tart, és a volt testőr is bevonódott: nemrég derült ki általa, hogy Angelina uszította a gyerekeiket Brad Pitt ellen. 

Amikor azonban még nem volt ekkora vihar a paradicsomban, és nem azzal volt elfoglalva Brad és Angelina, hogy egymást marcangolják, a testőr szerint fantasztikusak voltak.

"Sokat tanultam tőlük, ahogy ők is tanultak tőlem. Azért voltam ott, hogy egy szolgáltatást nyújtsak, azaz biztonságot nekik és a családjuknak, hogy tisztességes életük legyen, és ezt meg is tettem" - mondta Billy. "Közben figyeltem, hogyan dolgoznak, és eltanultam a munkamoráljukat és a kifogástalan időzítésüket. Ők is csak normális emberek. Nyilvánvaló, hogy nagyon ismertek és állandóan a nyilvánosság előtt állnak, de ők is csak földhözragadt emberek, mint te meg én." A testőr azt is elmondta, hogy kire kellett inkább vigyáznia. 

"Aki éppen forgatott, az volt az 'elsődleges', így az a személy volt a közelemben, vittem a forgatásra, vele együtt utaztam. Aztán amikor már biztonságban volt, visszamentem, és támogattam azt, aki éppen nem dolgozott, és elvittem oda, ahová kellett. Az időbeosztásuk fenomenális volt" - árulta el. 

"Mindig szakítottak időt egymásra, a gyerekeikre, a munkájukra és a jótékonykodásra. Kimerülten néztem, ahogy csinálták, és ebben soha, de soha nem hibáztak, egyikük sem. Sokat tanultam a munkamorálról, az idő és az erőfeszítés bevetéséről"

 - tette hozzá. Persze nemcsak dolgoztak, ha volt idejük, szórakoztak is. "A kulisszák mögött, amikor volt időnk leülni és beszélgetni, látszott, hogy mennyire igaziak; nevetnek és viccelődnek, játszanak egymással" - árulta el Billy, majd hozzátette: "Földhözragadt, igazán kedves emberek voltak."


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.