Katalin hercegné új portréja felháborította az embereket: "Borzalmas"

festmény felháborodás katalin hercegné
Vilmos herceg feleségéről készült egy festmény, amely nem éppen azt a reakciót váltotta ki, mint amire számítottak. Katalin hercegné új portréja felháborította az embereket.

Úgy tűnik, hogy a királyi család tagjairól mostanában előszeretettel készítenek festményeket. A Károly királyról készült portrét nemrég mutatták be, és most Katalin hercegné is meg lett festve. Az emberek azonban nem rajonganak a Vilmos herceg feleségéről készült darabért sőt, egyenesen szörnyűnek tartják. 

Katalin hercegné
Katalin hercegnéről új protré készült, amit az emberek borzalmasnak találnak
Forrás: AFP

Katalin hercegné portréja felháborította az embereket

A brit-zambiai művész, Hannah Uzor készítette el Katalin hercegné új portréját - akiről nemrég derült ki, mikor térhet vissza a munkába - , amit a Tatler Magazin a címlapjára tett. A festmény pedig egy csapásra népszerű lett, bár nem a jó értelemben. Az emberek ugyanis szönyűnek találják az elkészült művet.

"Ez a portré borzalmas, annyi csodálatos művész van, biztosan találtak volna egy jobbat"

 - írta az egyik hozzászóló. "Nagyon gyenge portré, amely egyáltalán nem tükrözi a walesi hercegnő szépségét és eleganciáját" - fejtette ki a véleményét egy másik. "Nem vagyok Katalin-rajongó, de ez a portré sértő" - szól a harmadik meglátás. Az internet népének az egyöntetű véleménye az, hogy az elkészült mű kicsit sem hasonlít Katalin hercegnére.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a királyi család tagjai hogyan fogadták a festményt, amiről az igazán kritikus kommentelők egyike úgy véli, hogy "középiskolai művészeti osztály szintje". Katalin hercegné sem fejtette még ki a véleményét, de egészen valószínű, hogy nem ezzel van elfoglalva: nemrég újabb részletek derültek ki a hasi műtétjéről. Mint ismert, Vilmos felesége márciusban jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.