Katalin hercegné betegsége: kiderült, mikor térhet vissza a munkába Vilmos felesége

felépülés katalin hercegné munka rák
Kiderült, hogy a walesi hercegné a mozgatórugója a királyi család egyik új projektjének, melyben a családbarát munkavégzés bevezetésére szólítja fel a vállalkozásokat. Katalin hercegné a betegsége alatt is dolgozik.

Katalin hercegné alapítványa, a Business Taskforce for Early Childhood (kora gyermekkori neveléssel foglalkozó üzleti munkacsoport) bemutatott egy új jelentést, amely szerint a kisgyerekek nevelésébe való befektetés évente több mint 45,5 milliárd fontot hozhatna a nemzetgazdaság számára. A Downing Street, valamint az egészségügyi és az oktatási minisztérium vezető miniszterei már tájékoztatást kaptak a jelentés eredményeiről, ennek ellenére a palota tisztviselői hangsúlyozzák, hogy ez nem politikai kampány.

Katalin hercegné, tenisz
Katalin hercegné akkor térhet vissza, amikor az orvosok zöld utat adnak neki
Forrás: Getty Images

A Kensington-palota szóvivője kiemelte, hogy mindez nem azt jelenti, hogy a 42 éves Katalin visszatér a munkába nagy hasi műtétje, és a megelőző kemoterápia után. Megerősítették viszont azt, hogy a hercegné a betegsége ellenére otthonról dolgozott. Szóvivője a következőket mondta: 
„A herceg és a hercegné projektjei folyamatban vannak... a korai gyermekkor a hercegnő számára nagyon fontos, mindvégig követte a munkát, és részt vett a munkacsoport feladataiban, olvasta a jelentést is."

Egy magas rangú királyi tanácsadó hozzátette

A walesi hercegnő volt a motorja ennek a munkának. A csoport megalakulás óta folyamatosan tájékoztatták, és az elejétől a végéig olvasta a jelentést. Egyértelműen elkötelezte magát amellett, hogy a közszolgálatban töltött évei alatt erre fog koncentrálni. Ez akkor is így lesz, amikor visszatér a munkába. Világosan megmondtuk azonban, hogy a gyógyuláshoz most térre és privát szférára van szüksége. Akkor fog visszatérni a munkába, amikor az orvosok zöld utat adnak neki.

Katalin hercegné számára mindennél fontosabb a gyermekek jóléte

A jelentés, amin Katalin és csapat dolgozott hat hónapig, azt tárja fel, hogy a vállalkozások hogyan tudnák jobban előtérbe helyezni munkavállalóik gyermekeit életük legfontosabb szakaszában, a születés és az ötéves kor közötti időszakban. Az együttműködésben részt vett Anglia nyolc legfontosabb piaci szereplője is, akik készek üzleti partnereik elé tárni azokat a javaslatokat, lehetőségeket amelyekkel segíteni tudják a munkavállalóikat a gyereknevelésben.

Katalin hercegné az alábbi videóban jelentette be március 22-én, hogy rákos betegséggel küzd, és megkezdte a megelőző kemoterápiát: 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.