Modellkedésre tanít a TikTokon a bomba formában lévő Pataki Ági

Pataki Ágnes
borsonline.hu -
TikTok tanácsadás modellkedés videók Pataki Ági
Pataki Ágnes még 70 év felett is bomba formában van, aki öltözködni és modellkedni tanítja a követőit a TikTokon, ezt látnotok kell!

Az egykori manöken 71 évesen is elképesztő formában van, amit elmondása szerint nagyrészt az egészséges életmódjának köszönhet. A díva vonalat azonban még mindig követi, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a friss TikTok-csatornája, ahol tanácsokkal látja el a fiatal lányokat!

A szépségről, a divatról, az öltözködési stílusokról, tehát mindenféle nőies témáról beszél Ági, aki minden modellt arra biztat, merje megmutatni a kifutón, ki is ő valójában. Elképesztően gyönyörű volt a 20-as, 30-as éveiben is, amiről még egy szuper összeállítást is láthatunk a TikTok-oldalán! 

@patakiagititok Pataki Ági vagyok, modell, Balázs Béla-díjas filmproducer és a Pataki Ági TITOK megálmodója #patakiagi #patakiagititok #uralniazidot ♬ orijinal ses - zera'

A díváskodás mellett beleláthatunk a 70-es évek egyik legkiemelkedőbb modelljének mindennapjaiba is,  a következő videón például azt is megláthatjuk, hogyan is táncol 70 felett egy nő! Többezer like, elképesztő kommentek, Pataki Ági minimum 20 évet letagadhat!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.