Shiloh együttérez apjával, Brad Pittel, de belefáradt az állandó harcba

Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper & Glue: A JR Project"
Getty Images via AFP/2021 Getty Images - Getty Images via AFP
elidegenítés Brad Pitt együttérzés Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie
Nem gyűlöli apját, sőt, együttérez vele, de nem bírja már az állandó közdelmet, ami Angelina Jolie és Brad Pitt között folyik. Shiloh testvéreihez hasonlóan eldobta apja nevét, ennek ellenére sajnálja, hogy anyjuk miatt több testvére elidegenedett a színésztől.

Zahara , Shiloh és Vivienne Jolie-Pitt a közelmúltban elhagyták apjuk vezetéknevét. A 19 éves Zahara, aki az atlantai Spelman College diákja, az Alpha Kappa Alpha társaság beiktatási ceremóniáján azt kiabálta: „A nevem Zahara Marley Jolie!” — és azóta is csak édesanyja, Angelina Jolie vezetéknevét használja. Eközben Shiloh Instagram-fiókjában is történt változás, Brad Pitt lánya már Shi Jolie néven fut a közösségi médiában, ő is inkább az anyját részesíti előnyben apjával szemben. Legutóbb pedig a 15 éves húga, Vivienne is meglépte a névváltoztatást: produkciós asszisztensként Angelina Broadway című műsorában, a The Outsidersben már ő sem viseli a Pitt vezetéknevet.

Shiloh Jolie-Pitt és a családja, amikor még minden rendben volt
Shiloh és testvérei, amikor még együtt volt a család...
AFP PHOTO / Yoshikazu TSUNO (Photo by YOSHIKAZU TSUNO / AFP)

Brad azzal vádolja Angelinát, hogy a válás miatt megpróbálja elidegeníteni őt gyermekeitől, ám egy bennfentes azt állítja, hogy a két sztár gyerekei egyszerűen kimerültek szüleik állandó harcától. Azt állítja, Shiloh nem akarja megbántani az apja érzéseit: „Együttérez Braddel, amiért elhidegült néhány testvérétől, de bálványozza az anyját, és azon igyekszik, hogy jól érezze magát az életében”mondta el.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.