György herceg négy imádnivaló szót mondott Katalinnak a hintóban

György herceg
WireImage/The Duke And Duchess Of Cambridge Attend The Wimbledon Men's Singles Final - Karwai Tang
királyi család katalin hercegné Trooping the Colour György herceg
Az ünnep felé tartva Katalin és Vilmos legidősebb gyereke tett egy megjegyzést az összegyűlt tömegre. Ezt mondta György herceg.

Vilmos és Katalin legidősebb gyereke, György herceg lelkesen integetett a tömegnek a kocsiból, amivel a Buckingham-palota felé tartottak, hogy részt vegyenek a Trooping the Colour ünnepségen. Az is kiderült, mit mondott eközben az édesanyjának az összegyűlt tömegről.

Trooping The Colour 2024, György herceg, Katalin hercegné, Vilmos, Sarolta, Lajos
Vilmos és Katalin legidősebb gyereke, György herceg is élvezte az ünnepséget
Forrás: WireImage/Trooping The Colour 2024 / Karwai Tang

Ezt a megjegyzést tette György herceg az emberekről

A Trooping the Color az Egyesült Királyságban hatalmas ünnepnek számít, milliók követik a tévében és London utcáin is tömegek gyűlnek össze. Idén még nagyobb várakozás övezte az eseményt, hiszen sokáig nem lehetett tudni, hogy Katalin hercegné vajon részt vesz-e rajta. Végül az utolsó pillanatban vált hivatalossá, hogy Vilmos felesége is tiszteletét teszi az ünnepségen, ami így még örömtelibben zajlott. A királyi család tagjai a Buckingham-palota erkélyéről nézték a légierő gépeit, az odafelé tartó úton pedig György herceg tett egy megállapítást az összegyűlt tömegről. "Mindannyian olyan boldognak tűnnek" - mondta Katalin és Vilmos legidősebb gyereke, aki ezután integetni kezdett a tömegnek, amit testvére, Sarolta is leutánzott.

A legnagyobb showman azonban a legkisebb gyerek, Lajos volt: dudaszóra táncolt Károly király parádéján - ennél cukibbat ma nem látsz - GALÉRIA!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.