Jennifer Lopez apák napi posztjával valami nem stimmel: nem az, aminek látszik

Jennifer Lopez
Northfoto -
hiba Ben Affleck Apák napja poszt Jennifer Lopez
Az énekesnő apák napi posztja lett gyanús a rajongóknak. Úgy gondolják, Jennifer Lopez "szívszorító üzenete" nem az, aminek látszik: gúnyolódás lehet inkább, nem méltatás.

Megindító apák napi posztot tett közzé Jennifer Lopez Ben Affleckről, ám a látszat néha csal, és a rajongók szerint, most mind bedőltünk JLónak. Lehet, hogy ez a bejegyzés inkább egy fricska.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez apák napi posztja gyanús a rajongóknak
Forrás:  Getty Images

Jennifer Lopez apák napi posztja nem az, aminek látszik

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata már egy ideje válságban van, amit nem tudnak, vagy nem is akarnak elrejteni a nyilvánosság elől. A színész elköltözött közös otthonukból, amit már piacra is dobtak, Ben Affleck ráadásul meglehetősen sok időt tölt volt felesége társaságában... Sem az énekesnő, sem a színész nem ismerték el, hogy házasságuk a végét járja, pedig minden cselekedetükből nyilvánvaló, hogy nagy a baj. Most épp Jennifer Lopez apák napi bejegyzéséről derült ki, hogy valószínűleg nem az, aminek látszik...

"A mi hősünk. Boldog apák napját" - ezzel a felirattal osztott meg Instagram-sztorijában egy fotót Ben Affleckről Jennifer Lopez. A kép a 2001-es Pearl Harbor című filmből van, ez a tény pedig felkeltette a rajongók figyelmét. Ugyanis 

ennek a filmnek a forgatásán találkozott először Ben Affleck Jennifer Garnerrel, vagyis a volt feleségével. 

Affleck a klasszikus filmben Rafe McCawley kapitányt alakította, míg Garner egy kisebb szerepet kapott, egy Sandra nevű ápolónőt játszott. A rajongók szerint így az apák napi köszöntés nem egy megindító üzenet, inkább gúnyolódásnak gondolják. Erre csak ráerősít a tény, hogy Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek nincs közös gyereke. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.