Jennifer Lopez és Ben Affleck villáját már mutogatják a vásárlóknak - Nincs visszaút

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Getty Images -
ingatlanpiac Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck luxusház Jennifer Lopez
A sztárpár piacra dobta a közös ingatlant, amelyben eddig éltek. Jennifer Lopez és Ben Affleck valószínűleg meghozták a nagy döntést.

Hónapok óta találgatják, mi az igazság Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával. Az igazságot csak ők maguk tudhatják, de nagyon úgy tűnik, valóban nagy a baj. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck piacra dobták a luxusingatlanjukat
Jennifer Lopez és Ben Affleck árulják a házukat
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck piacra dobták a luxusingatlanjukat

Arról már felröppentek hírek, hogy Affleck ki is költözött közös otthonukból, a színész jelenleg egy bérelt luxuskastélyban lakik, ami azt jelenti, egészen biztosan elköltözött Jennifer Lopezzel közös otthonukból. Tény: a kastély is közös bérleményük, ám az is biztos, hogy Jennifer nem tartott férjével. A kastélyról korábban olyan fotók jelentek meg, hogy építőmunkások magasabb kaput építenek az ingatlan köré, hogy növeljék a magánélet védelmét, ami nyilván nem lenne olyan sürgős és fontos, ha Ben hamarosan hazaköltözneA legújabb értesülések szerint még ennél is komolyabb a helyzet, ugyanis a közös Beverly Hills-i villa - ahova itt be is leshetsz -  a Santiago Arana nevű ingatlanügynökön keresztül jelen van az ingatlanpiacon, aki az elmúlt két hétben már meg is mutatta a leendő vásárlóknak a villát. 

Kamunak indult a házassági válság?

Pr-ügynökök azt állítják, hogy Ben Affleck és JLo házassági válsága csupán kitaláció, legalábbis annak indult. Úgy vélik, a magánéleti hírek csupán figyelemelterelésként szolgáltak... Egyesek szerint nincs közöttük semmi baj, mások azt állítják, a nagy elterelő hadműveletet valóban megsínylette a kapcsolatuk, így ami hatalmas kamunak indult, sajnos valósággá vált. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.