szandál kim kardashian dagadt láb szépség valóságshow-sztár láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian a napokban jött haza Párizsból és Görögországból. Hazatérésekor egy fekete pántos szandálba passzírozta magát, amiben a kismama lába teljesen felduzzadt.

Kim Kardashian egy fekete, csupa pánt szandált vett fel, ami potom félmillió forintba kerül. A lábbeli azonban pocsék választás volt. A valóságshow-sztár lábai óriásira duzzadtak benne. Egy sokkoló fotót fel is tett az Instagram oldalára. Rémesen néz ki...

Forrás: Instagram/kimkardashian
Forrás: Instagram/kimkardashian

Kim duzzadt lábai

A szandál pántjai mélyen benyomódtak a lábába, úgy néz ki, mint egy kötözött sonka. Kim viccesen a következőt írta a kép alá: "Duzzadt láb vagy egy új Givenchy tetkó?" Nem értjük, néha miért rontja így el az öltözködését, ráadásul miért dicsekszik el vele közösségi oldalán. A hírességet terhessége alatt állandóan kritikák érik kinézete és érdekes ruhaválasztásai miatt. Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb egy fekete miniruhát vett fel, amiből majd' kiestek hatalmas keblei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.