Robert Pattinson Catherine Zeta-Jones Michael Douglas Kristen Stewart válás Monica Bellucci Vincent Cassel Lady Gaga szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha december, akkor indul a 2013-as év szerelmi áttekintéseinek ideje. Először a legnagyobb hollywoodi álompárok válásainak és szakításainak néztünk utána. Íme az idei esztendő legszomorúbb és legkülönlegesebb szétválásainak sora, és természetesen a válóokok.

1. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones
Ahogy a Life.hu is megírta, esetükben a szakítás már régóta ott lógott a levegőben. Egyes források szerint Michael azért akart elválni, mert nem bírta tovább elviselni neje depressziós rohamait, és szerinte ő a felelős a torokrákjáért is. Aztán persze mindent cáfolt, de a mai napig külön élnek.

Forrás: AFP

2. Richard Gere és Carey Lowell
Szeptemberben romlott meg a kapcsolat
Richard Gere és felesége, Carey Lowell között. A New York Post szerint ekkor már egy ideje külön is éltek egymástól. Gere és Lowell 13 éve jártak együtt, és 11 évet éltek házasságban.

Forrás: AFP

3. Will Smith és Jada Pinkett Smith
15 éve házasodtak össze, két gyermekük van, de októberben bejelentették, szünetet tartanak. Bár őket kiáltották ki Hollywood egyik legbiztosabb kapcsolatának, valami megváltozott, hónapok óta feszült volt a viszonyuk, és sehol sem mutatkoztak már együtt. Kár értük!

Forrás: AFP

4. Vincent Cassel és Monica Bellucci

"Bár útjaink Vincent-nal elválnak, mindig ott leszünk egymás számára. A szeretet örökre megmarad köztünk"

Forrás: AFP

5. Orlando Bloom és Miranda Kerr
A Gyűrűk ura színészének szóvivője októberben jelentette be a hírt, miszerint hat év együttlét után Miranda Kerr és Orlando Bloom úgy döntöttek, elválnak.

"Annak ellenére, hogy házasságuk véget ért, mindketten továbbra is szeretik, támogatják és tisztelik egymást, mint közös gyermekük szülei és mint család"

- tette hozzá a brit színész szóvivője. Bloom pedig azóta úgy tűnik, tovább is lépett.

Forrás: AFP

6. Taylor Kinney és Lady Gaga
Novemberben érkezett a hír, hogy ők is külön utakon folytatják. Pedig év elején még arról írtak a lapok, hogy a vadóc énekes és a Vámpírnaplók szexi sztárja olyan jól kijönnek egymással, hogy nyáron oltár elé is állnak. Úgy tűnik, Gaga életvitelét nem könnyű tolerálni, mert végül nem hogy az esküvőből, de a kapcsolatból sem lett semmi.

Forrás: AFP

7. Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger
Ötévnyi együttjárás után júliusban szakított az X-Factor sztárja és a Forma-1-es pilóta. Állítólag mind a ketten annyira be voltak táblázva, hogy alig látták egymást. Egy bennfentes szerint az énekesnő szíve akkor teljesen összetört. Kicsit a miénk is, ugyanis Nicole által elkezdtük egy kicsit Lewist is megkedvelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

9. George Clooney és Stacy Keibler
A szívtipró, akiről legutóbb egy durván pöttyös fotósorozat készült, júniusban szakított Stacy Keiblerrel. Úgy tudjuk, George volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak. A pár két éve volt együtt, de az elválás előtt már három hónapja nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt. A jó hír, hogy az 52 éves sztár jelenleg is keresi az igazit.

Forrás: AFP

10. Bradley Cooper és Zoe Saldana
2013 januárjában már másodszor szakított Bradley Cooper színész és Zoe Saldana színésznő, akkor azonban már véglegesen. A pár egy hathónapos szünet után 2012 szeptemberben próbálta meg újra, de a kapcsolat második nekifutásra sem volt sikeres. Zoe számára tehát nem Cooper volt az igazi, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szépég azóta már férjhez is ment.

Forrás: AFP

Mi a célja a csóknak? Íme 3 jó ok a cuppantásra http://www.life.hu/szeress/20131204-ez-all-a-csokolozas-mogott-ime-harom-teoria-a-csok-okarol.htmlMegvan a világ legféltékenyebb nőjehttp://www.life.hu/szeress/20131204-debbi-wood-a-daily-mail-szerint-a-vilag-legfeltekenyebb-noje.htmlSzabadulj meg az ártó extől!http://www.life.hu/szeress/20131125-gyori-szilvia-a-life-hu-szexualpszichologusa-segit-olvasonknak-hogy-lepjen-ki-az-exe-fogsagabol.htmlŐk az elmúlt 15 év legszexisebb pasijaihttp://www.life.hu/szeress/20131129-2013-ban-adam-levine-lett-a-vilag-legszexibb-pasija-a-people-szerint-jogosan.htmlLomha, stresszes és kevés a magyar spermahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131127-a-farfimeddoseg-egyre-nagyobb-problema-magyarorszagon-a-spermabank-lehet-a.htmlEgy ország gyűlöli Teczár Szilárdot a fizetős buliért?http://www.life.hu/szeress/20131127-teczar-szilard-es-az-egyenlo-banasmod-hatosag-dontese-nyoman-deaki-timeat-kerdeztuk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.