Brad Pitt a nap cikke George Clooney jóképű Jon Bon Jovi ötven Johnny Depp szexis pasi Tom Cruise születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy még mindig nem tértünk napirendre afelett, hogy Brad Pitt 50 éves lett, próbáljuk kihozni a dologból a legjobbat. Ezért aztán alaposan szemügyre vettük a Pitt-Clooney korcsoportot, és igazi kincsekre bukkantunk. 

Brad Pitt (1963. december 18., 50 éves)

Hihetetlen, de igaz: a világ első számú szívtiprója december 18-án fél évszázados lett. Ha hihetünk a híreknek, párjával, Angelinával decemberre tervezik az esküvőt, hogy hol, azt azonban még nem tudni. Lehetséges, hogy két forgatási szünet között Ausztráliábann állnak oltár elé? Nagyon várjuk már!

Forrás: AFP/Robyn Beck

Johnny Depp (1963. szeptember 9., 50 éves)

A szexi sztár is a Pitt-Clooney generáció egyik jeles képviselője, így annak ellenére, hogy legutóbb vágyölő alsógatyát villantott, előkelő helyet kapott összeállításunkban. Nem ez azonban az egyetlen dolog, amivel a színész mostanában sokkolta rajongóit. A BBC-nek adott interjújában például azt mondta, foglalkoztatja a gondolat, miszerint felhagy a filmezéssel.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Tom Cruise (1962. július 3., 51 éves)

A színész nem igazán törődik azzal, hogy hány éves. 51 éves kora ellenére sorra vállalja az akcióhős szerepeket, ráadásul egyik titkos szeretőjére is mostanában derült fény. Hogy miként alakul a szerelmi élete, azt homály fedi, exfelesége, Katie Holmes azonban úgy tűnik, megtalálta a számításait. Mindenesetre Tom sem néz ki rosszul 50 felett, így egész biztosan újra rátalál a szerelem.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Jon Bon Jovi (1962. március 2., 51 éves)

Hogy mi van mostanában a jóképű énekessel? Legutóbb például Vilmos herceggel zenélt, azelőtt pedig oltár elé állt egy rajongójával. Mit szólnátok, ha a világ egyik legnagyobb és legszexibb rocksztárja kísérne el benneteket az oltárig? Hm...

Forrás: AFP/Kevin Winter

George Clooney (1961. május 6., 52 éves)

Nem is lehet tökéletesebb zárás egy szexi, 50 pasikat összegyűjtő cikk végén, mint George Clooney. Ha valaki, akkor ő az, aki a korral egyre sármosabb lesz. A legutóbb dalmatává váló sztár nemrég szakított Stacie Keiblerrel, de máris új barátnője van. Arról pedig, hogy Sandra Bullock miért nem akart randizni a világ egyil legszexisebb, ötvenes pasijával, itt olvashatsz.

Forrás: AFP/Joe Klamar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.