Így szöknek a gyerekek - vicces videó

baba videó kiságy Szökés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kicsik bárhonnan képesek kimászni, elszökni, ahogy az alábbi montázsból is kiderül.

A gyerekeknek nincs félelemérzete. A következő vicces videóból erről mindenki meggyőződhet: az apróságok minden akadályon át tudnak kelni, és rafinált módszerekkel bárhonnan ki tudnak mászni. Igazi kis szabaduló művészek. A tanulságos és cuki videót már több mint kétmillióan kattintották le. Alább ti is megnézhetitek:

Guggolásért adnak metrójegyethttp://www.life.hu/szorakozz/20131121-a-moszkvai-metroban-30-guggolasert-adnak-ingyen-jegyet-az-utasoknak.htmlVégre itt van magyarul is a legbetegebb slágerhttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-elkeszult-a-what-does-the-fox-say-cimu-nepszeru-nota.htmlRobbie Williams visszatér Magyarországrahttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-robbie-williams-enekes-nyolc-ev-utan-ujra-a-papp-laszlo.htmlFélelmetesen valósághű szobrokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-ron-mueck-realista-szobrasz-felelmetesen-valosaghu-alkotasai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.