vaktérkép Magyaroroszág teszt Amerika Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikaiak vaktérkép tesztje Európáról. A nagy többség nem tudta, mi fán terem kis hazánk.


Európai országokat kellett elhelyezniük a vaktérképen amerikaiaknak. Nehéz feladat, nem is ment nagy részüknek. Bár Franciaország, Olaszország és Spanyolország még stimmelt is majdnem mindenkinél, a közép-és kelet-európai országokról halványlila gőzük nem volt. Magyarországot egy-két kivétellel senki nem tudta beazonosítani. A legviccesebb vaktérképes megoldásokat a Buzzfeeden megleshetitek.

Forrás: buzzfeed.com
Forrás: buzzfeed.com

Magyarország=furcsa cicik? (weird boobs)

Volt, aki azt írta hazánk térképére, hogy furcsa alakú cicik országa. Más az óceánba rakosgatott néhány országot. A többség Oroszországot eltalálta és tudta, hogy ott nagyon hideg van. Borat különös hangsúlyt kapott a térképen, ő lenne Európa elnöke? Persze könnyű cikizni és viccelődni az amerikaiakon, fordított helyzetben, ha az USA államait kellene felsorolunk, nekünk is beletörne a bicskánk...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.