Courteney Cox Arquette David Arquette szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Arquette túl van a váláson és kapcsolatra kész - mostanában Christina McLarty riporterrel randizik.

A napokban a színész Howard Stern "Sirius show" című műsorában elmondta, végre eljutottak arra a szintre, hogy ő és Courteney Cox barátként tekintenek egymásra, és elmesélte azt is, hogy Christina McLarty-val, az Entertainment Tonight riporterével randizik. ,,Ő egyszerűen imádnivaló. Én nem vagyok az a tipus, akinek mindig más barátnője van. Szeretem, ha valaki mellett jól érezhetem magam - csak ez a fontos!"

AFP
AFP



McLarty és David a nyáron, egy hajós buli alkalmával találkoztak először. ,,Próbálunk annyit együtt lenni, amennyit csak lehetséges." - mesélte Arquette. A férfi úgy tűnik remekül kezeli az életét, hiszen exfeleségével, Courteney-al és kislányával, Coco-val is nagyszerű kapcsolatot ápol. Amikor a színész egy tengerentúli táncos műsorban ropta, Cox és Coco is a nézőtérről szurkoltak neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.