VV5: Veronika hatalmasat bukott - Csaba nyerte a párbajt

VV Péter balhé vereség VV Fecó Való Világ 5 VV Eszter párbaj taktika VV Kinga VV Veronika VV Attila VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa helyes fiúja és Alekosz exe csapott össze a ValóVilág 5 hétfő esti párbaján, amelyet megalázó vereséggel Veronika veszített el, így Attila és Péter nagy bánatára Csaba ment vissza a villába.

A nagyhangú Attila és a Péter által is szürkének és unalmasnak titulált Csaba megnyerte második párbaját a kacsaszájú lány ellen. Veronika csúnya vereséget szenvedett a villa helyes pasijától: 82-18%-os arányban alulmaradt a küzdelemben, és nem térhetett vissza a villába.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!


Kissé idegesen indult a párbaj, amit Balázs vicces megjegyzései sem oldottak fel teljesen az este folyamán. Veronikának azonban még arra is volt ideje, hogy a 2 perces búcsúzkodásnál Verának élő adásban beszóljon, hogy tőle nem köszön el, mert le...ja. Az egy nappal korábban még gyomorideggel küzdő lánynak a stúdióban már inába szállt a bátorsága, és lekezelően próbált beszólogatni Csabinak. Az első sokk azonban akkor érte, amikor megmutatták a fantomképeket, és a párbaj állását, amely már ekkor is 83-17% volt. Csabi kicsit hátradőlt, Veronika pedig zavarában még az arcát is eltakarta, mintha már sejtette volna a megalázó végeredményt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Még több kép a galériában!


Természetesen Cristofel sem hiányozhatott a párbajról. A kubai macsó az első sorban őrjöngött egykori szerelméért, de a sok bekiabálás, és a régi VV-s szereplők felsorakozása sem hozta meg a sikert Veronika számára.

Majd elérkezett a kortesbeszédek ideje. Fecó az utolsó pillanatban visszalépett és átadta Kingának a lehetőséget, hogy mondja ő Csaba kortesbeszédét, de a Párbajon mégis a dumagép mondta el, Veronikáét pedig Péter. Egy rövid kisfilm után a Villalakók elmondták, hogy kit várnak vissza a Villába, a többség Veronikára voksolt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!


Majd ezután Balázs lezárta a szavazást és bejelentette Csaba fölényes győzelmét. A Helyes fiút ugyanis a szavazók 82 százaléka küldte vissza. Veronika az utolsó szó jogán Pétertől búcsúzott el.



Összefoglaló:

Vasárnap este ott hagytuk abba az összefoglalót, hogy a fiúk sikeresen leitatták Fecót az utó-legénybúcsúján. Mivel Fecó annyira nem bírja az alkoholt, így hamar sikerült elvesztenie az öntudatát. Reggel pedig másnaposan, leborotvált testtel és tetoválások halvány nyomával a testén ébredt.



Másnapossága érthető volt, hiszen sokat ivott, viszont Veronika is egész nap gyengélkedett, de ő nem a másnaposság miatt, hanem a Párbaj okozta stressz miatt betegeskedett.

Minden Párbajon a párbajozóhoz legközelebb álló Villalakó mond kortesbeszédet. A lakók azt hitték Csabáét Fecó mondja, a Dumagép azonban meggondolta magát, és úgy döntött nem vállalja a feladatot. Az oka mindenkit érdekelt, de Fecó csak hebegett habogott, konkrétumot nem mondott.

A Villalakók úgy gondolták, hogy a kiesőnek talán állást kell majd keresnie, ezért mind a két kampánycsapat írt egy-egy álláskereső hirdetést az ellenfél Párbajozójának. A Csabáék csapatáé kedves volt, a Veronikáéké nem. Kinga szerint, Petiék ismét nem értették a feladatot, és árad belőlük a rosszindulat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.