édesanya Való Világ 5 VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Veronika édesanyját azzal vádolta az egyik villalakó, hogy a nő megtagadta lányát.
"Hozzá szeretnénk segíteni Veronikát ahhoz, hogy kommunikálhasson számára fontos emberekkel odakint, akik elzárkóznak előle. Ez ugye az édesanyja és az édesapja"



Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kattints a képre a villabox galériáért!

Veronika egyik legközelebbi barátja, az eddig nevelőanyaként bemutatott Katalin asszony tiszta vizet öntött a pohárba. "Félreértés, hogy én vagyok a nevelőanyukája, egy egyszerű barát vagyok, akinek bármikor kiöntheti a szívét. Veronikát az édesanyja nevelte fel, óriási szeretetben és meghitt családi környezetben még úgy is, hogy az édesapja valóban nem vett részt az életükben. Roni anyukája azonban igyekezett egyszerre édesapa és édesanya lenni, mindent megtett a lánya boldogságáért. A kezét a mai napig nem engedte el. Most, hogy bent lakik a villában, minden adást megnéz. Velem mindennap beszél" - vallotta a Borsnak Lafkó Katalin.

A kacsaszájú lány nővére a következőket vallotta a napilapnak: "A testvérem megkapja a védelmet és a támogatást tőlünk, de nem a kamerák előtt vagy a címlapokon. Ez eddig is így volt, így is marad. Ő ezt tökéletesen megérti. Szeretjük őt, nem fordítunk neki hátat, nem zárkóztunk el tőle egy pillanatra sem, de nem áll módunkban felfedni kilétünket. Ezt megérti Veronika és az RTL Klub is" - vallotta Veronika nővére.

Tipp! Veronika és Seherezádé levetkőztek a magazinnak. Kattints a galériáért! (18 +)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.