Lindsay Lohan szex pornószínész botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most aztán főhet a Lohan család feje: Lindsay újabb botrányára derült fény a napokban.

Alex Torres francia-kanadai pornósztár nemrég egy interjúban elárulta, hogy bizony szexelt már Lindsay Lohannel, miközben a színésznő édesapja ugyanabban a házban éppen aludt. Torres, művésznevén Voodoo a The Jim Richards Show-ban, Torontóban mesélte el a különös, bizarr történetet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Lindsay szexi galériájáért! (+18)


"Kérdezd csak meg Lindsay apját, Michael Lohant arról az éjszakáról, amikor a lányával aludtam. Nem viccelek! Sok ilyen kis hollywoodi híresség fizet nekem azért, hogy eltöltsek velük egy-egy estét, és kielégítsem őket. Komolyan mondom, amit mondok"
- vallotta a pornós, aki azt is elmondta, lefeküdt Lindsay Lohannel. A lecsúszott celeblány egyébként nemrég a népszerű fotóssal, Terry Richardsonnal is kavart, de a férfinak állítólag esze ágában sem volt felvállalni a kapcsolatot. "Lindsay megállás nélkül írogatott neki, Terry azonban kissé ideges lett ettől a nyomulástól" - vallotta a fotós egy barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.