Teljesen megváltozott a Megasztár énekesnője - Gyakorol az anyaságra

anyaság Sugarloaf Vincze Gábor család énekesnő Dér Heni gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori felfedezettje már rengeteg dolgot elért az életben: diplomás nő lett és sikeres zenei karriert tudhat a magáénak. Nem csoda, hogy - amint azt a Life.hu-nak elárulta - következő célja az életben a családalapítás.

Dér Heni, a Sugarloaf 26 éves énekesnője számára hosszú ideig csak a karrier és a tanulás számított. A Pécsi Tudományegyetemen végzett politológusként, és arra készült, hogy a határon túli magyarok érdekeit fogja képviselni. De mára azonban a helyzet megváltozott, felcserélődtek a fontossági sorrendek."Családcentrikus ember vagyok, és úgy érzem, most már eljött az ideje annak, hogy gyerekeket szüljek, mert csak így lehet teljes az életem" - árulta el Heni a Life.hu kérdésére válaszolva.

TV2
TV2


A családalapítás mellett is folytatná önmaga képzését, idegen nyelveket szeretne tanulni, de mindezt már lehetőleg anyaként, egy csöppséggel az oldalán. Az énekesnő párja,Vincze Gábor előző házasságából született kislányával pedig már egy kicsit bele is kóstolt az anyai feladatokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.