60 évesen újból apa lesz az ismert magyar énekes?

terhesség házasság szerelem Delhusa Gjon énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, nem talált párt magának a 60 évesen is fiatalos énekes, Delhusa Gjon a két éve leforgatott I love Gjoni című produkcióban, ennek ellenére a mai napig szoros viszonyt ápol néhány szereplővel.

A Life.hu megtudta, hogy az egyik, Gjoni barátságával különösképpen megtisztelt hölgy, Kató éppen babát vár, az apa kilétét pedig sűrű homály fedi.
"Már a műsor után is éreztük, hogy elkezdődött köztünk valami, ami a kamerák lekapcsolása után is intenzíven folytatódott. Együtt jártunk vacsorázni, közös programokat szerveztük, élveztük mindenben egymás társaságát. Imádok Gjonihoz érni, szeretem a korát meghazudtoló puha bőrét, illatát. Kifejezetten vonzódom hozzá, ezt sohasem titkoltam" - osztotta meg velünk Kató, aki egyedül várja negyedik gyermekét, és éppen a kilencedik hónapban jár.

Fotó: Sajtóklub/RTL II/Bársony Bence
Fotó: Sajtóklub/RTL II/Bársony Bence

"Nem élek házasságban, sem párkapcsolatban, így egyedül várom a babámat. Megfogadtam, hogy sohasem árulom el, ki a baba édesapja, ez az én titkom marad, amíg az édesapa ellenkező kérését meg nem fogalmazza. Ebben egyeztünk meg. Pár hét múlva meg fog születni a kislányom, és biztos vagyok benne, hogy Gjoni az elsők között fogja meglátogatni" - sejtelmeskedett a nő, aki ha nem éppen három gyermekével foglalkozik, akkor az egyik kisebb kereskedelmi csatornánál boldogságkutatóként tevékenykedik.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.