Beperelték Russell Brandet - gyalogost gázolt a színész

gázolás Russell Brand baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyalogos beperelte Russell Brandet, aki - a férfi állítása szerint - az év elején elgázolta őt Los Angelesben. Aszínész súlyos sérüléseket okozott, de azóta sem vett tudomást áldozatáról.

Az év elején Russell Brand elgázolt egy gyalogost Los Angelesben. Victor Sneed, az áldozat szerint a színész tudomást sem véve hajtott keresztül rajta, majd elmenekült a helyszínről. A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba került, és a személyes tárgyai is megsérültek. Ráadásul a kórházi számlát is neki kellett állnia, nem is beszélve arról, hogy a munkabére is kiesett abban az időszakban, amikor a balesetet követően lábadozott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az áldozat mindezek megtorlásaként fordult a Los Angeles-i bírósághoz és 25.000 dollárt, vagyis több mint 5 millió forintot követel a színészen, aki egyelőre nem reagált az ellene felhozott vádakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.