Toni Braxton reménytelen helyzet csőd behajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy karrierje kezdete óta 40 millió lemezt adott el, mégis tönkrement anyagilag Toni Braxton. Az énekesnő, akinek saját bevallása szerinti névértéke maximum 10 millió dollár lehet, közel 50 millióval tartozik különböző cégeknek.

Esélye sincs Toni Braxtonnak talpra állni. Az egykor rendkívül népszerű énekesnő, aki karrierje során 40 millió lemezt adott el, ma már úszik az adósságban, amelynek értéke megközelíti az 50 millió dollárt, miközben Toni "értéke" maximum 10 millió dollár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő tartozik többek közt bankoknak, hoteleknek, luxus ékszercégeknek, egészségügyi központoknak és ma már több behajtó cégnek is. Toni már 1998-ban is csődöt jelentett egy alkalommal és aztán 2010-ben újra, és most már csalással is vádolják, mivel 53.000 dollárt úgy próbált elcsalni a behajtók elől, hogy volt férjének adta azt. Így a behajtók most volt férjét, Keri Lewist is perlik ezért az összegért.

Az esetet az énekesnő sajtósa próbálta magyarázni - reménytelenül. "Toni már a csődeljárás előtt odaadta ezt a pénzt volt férjének szükségszerű napi kiadásokra, így tudatos csalásról szó sincs" - állította a sajtófelelős, aki hozzátette, hogy az énekesnő mindenben a hatóságok rendelkezésére áll és szeretné tisztázni a helyzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.