Milyen gyűrű az, Cameron? Tényleg eljegyezték a színésznőt?

Forrás: AFP/Robyn Beck -
eljegyzés Benji Madden eljegyzési gyűrű Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppácska! Milyen gyűrű az Cameron Diaz ujján? A People.com szerint tuti eljegyezték.

Cameron Diaz ártatlanul megigazítja az arcában hulló tincseket egy eseményen és máris megvan a címlap. Na, nem a mozdulat, hanem az ujján lévő gyűrű miatt. A People.com úgy tudja, a színésznőt eljegyezte barátja, Benji Madden. Egy szemtanú szerint az eseményen, amelyen több híresség is részt vett, Cameron látványosan játszadozott az ékszerrel. (Vajon ő tudja, hogy minél drágább a gyűrűje, annál rövidebb ideig tart majd a házassága?) A 35 éves zenész és a 42 éves színésznő az informátorok szerint egyébként nemrég összeköltöztek, ami azért elég komoly lépés egy pár életében.

Ez tényleg eljegyzési gyűrű?

Forrás: AFP/Robyn Beck

6 ok, amiért nem akar összeköltözni veled

Az összeköltözés mindig fordulópont a párkapcsolatban. Ahogy az sem, hogy a férfiak gyakran hárítják ezt a kényes kérdést, és hajlandóak akár évekig halogatni a döntést, csak hogy megússzák a dolgot. A Life.hu egyik korábbi cikkében elolvashatod, melyek azok a fő indokok, amik miatt a férfiak ellenzik az összeköltözést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.