Ahogy még sosem láttuk: Íme Zimány Linda hálószobája belülről

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
hálószoba Dukai Regina intim magánélet Zimány Linda franciaágy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell megmutatta hálószobáját, így engedett bepillantást féltve őrzött magánéletébe.

A celeblányok a héten előszeretettel mutogatják franciaágyukat. Szerdán Dukai Regina hálószobájába leshettünk be, ma pedig Zimány Linda mutatta meg, hogyan hentereg szexisen szelfizve az otthonában.

Zimány Linda Forrás: Instagram/Zimány Linda

Így néz ki Zimány Linda ébredés után

Csücsörít és talán fázik is Instagramjára feltöltött fotóján a szexi glammodell. Zimány Linda képét a Life.hu cikkében találod.

Ilyen csodás babaszobába várja Nádai Anikó a kisfiáthttp://www.life.hu/otthon/20150723-ilyen-csodas-szobaval-varja-nadai-aniko-a-kisfiat.htmlNádai Anikó már a babaszobát is berendezte, nagyon várja, hogy megszülessen a kisfia. Már csak néhány hét van a baba érkezésééig. Otthon--Eladó ingatlan: less be Julia Roberts New York-i otthonába! http://www.life.hu/otthon/20150720-elkepeszto-luxus-less-be-julia-roberts-new-york-i-otthonaba.htmlÉppen eladó az Oscar-díjas színésznő, Julia Roberts New York-i otthona. Otthon--Futurisztikus házat építettek - Ez lenne a jövő?http://www.life.hu/otthon/20150717-nulla-szen-dioxid-kibocsatasu-hazat-epitettek-angliaban.htmlEgy ház, amely egyáltalán nem bocsát ki szén-dioxidot, sőt annyi energiát termel, hogy abból még eladásra is futja. Ez már a jövő?OtthonOrigoFegyvert tart otthon Mila Kunis és Ashton Kutcher - tényleg szükség van erre?http://www.life.hu/otthon/20150712-fegyvert-tart-otthon-mila-kunis-es-ashton-kutcher-tenyleg-szukseg-van-erre.htmlA sztárpár nagyon óvja otthonát - nemrég kiderült, még fegyvert is tartanak a házukban.Otthon--Ezekben a szobákban születnek a világ legfontosabb döntéseihttp://www.life.hu/otthon/20150709-a-vilag-legfontosabb-szobai-ahol-nagy-dontesek-szuletnek.htmlAz alábbi szobákba bizony nem sok ember kaphat bebocsátást - kifejezetten a világ legbefolyásosabb döntéshozóinak vannak ugyanis fönntartva. Most beleshetsz a kulisszák mögé, nézd meg hol tanácskozik például az ENSZ, vagy a FIFA.Otthon--Többmilliós luxuslakosztályok gyerekeknek - Ciki vagy cuki?http://www.life.hu/otthon/20150708-ilyen-luxus-szobakat-terveznek-a-milliomos-gyerekeknek.htmlKicsit giccses, kicsit túlburjánzó, de hát a gyerekért mindent, nem igaz? Nézd végig galériánkat, és szörnyülködj velünk együtt!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.